Росія тобі вже не допоможе: Гордон розквитався зі скандальним блогером, який принизив його покійну матір

Минулого року журналіст, блогер та автор YouTube-каналу ISLND TV (Ісландія) Володимир Петров перейшов дорогу журналісту Дмитру Гордону. Під роздачу потрапив і Сергій Іванов, з яким Петров публікує численні відео на платформі (на їхній канал підписані 519 тисяч користувачів). Нещодавно Гордон випустив велике розслідування щодо авторів “Ісландія”. А зараз опублікував скриншот з бази “Миротворець”, в реєстрах якого значиться Володимир Петров.

“Ну що, Петров, помчала душа в рай? Це тільки початок, ти в мене за все відповіси росія тобі вже не допоможе”, – написав Дмитро.

Сторінка Володимира Петрова на сайті

Сторінка Володимира Петрова на сайті “Митротворець”

“Вихованець та вірний учень російських ФСБ-шників Володимир Петров та колишній прокурор із Луганська Сергій Іванов працюють на користь росії. Вони в унісон із російськими пропагандистами намагаються просувати в Україні кремлівські меседжі про українських політиків, журналістів та публічних людей. При цьому обидва прикриваються зовнішнім патріотизмом, на камеру українською мовою критикують росію та підтримують збори для військових, чим вводять в оману глядачів, які не в курсі їхніх біографій. У фільмі показано, звідки з’явилися Петров та Іванов, чим займалися раніше, скільки шкоди завдали Україні та як розповсюджували російську пропаганду вже під час війни”, – йдеться в описі на сайті “Миротворець”.

Ворожнеча між Гордоном та Петровим триває вже тривалий час. Ще до початку повномасштабної війни Володимир назвав Дмитра аферистом.

“На мою думку, він як був аферистом, так аферистом і залишився. Я помітив, що у президента з’явилася окрема група опозиціонерів, які колись були його друзями. Це Гордон, Комаровський, Андрій Богдан і ще кілька персонажів”, – розповів Петров у грудні 2021-го прямому ефірі ток-шоу “Право на владу” на “1+1”.

Але апогеєм стали неприпустимі слова, які Петров промовив минулого року. В черговому своєму спічі він згадав матір Гордона, Міну Давидівну, якої не стало ще у 2018 році.

“Це – чорна магія. Гордон винайняв чорних магів, яких у нього повно, вони воскресили його маму, яка тепер кожного тижня буде ломитись до нас в хату і вимагатиме відсмоктати у нас”, – заявив Петров, а Гордон оголосив “війну” авторам ISLND TV.

Реакція Гордона на слова про свою маму

Реакція Гордона на слова про свою маму

Сказав – зробив. Майже місяць тому Гордон випустив чотиригодинне (!!!) розслідування про Іванова і Петрова, при чому першому він приділив лише годину, а ось своєму ворогу – три. За цей час інтерв’ю набрало майже 400 тисяч переглядів. Втім відео продовжують виходити на ISLND TV, а сам Володимир Петров не зраджує собі.

Так, в день написання цього матеріалу, блогер згадав російського спортивного коментатора Василя Уткіна, який страждав від зайвої ваги. Замість фото путініста Петров опублікував світлину жахливої якості з реперкою Alyona Alyona. До цього одіозні блогери назвали артистку, яка з Jerry Heil представляє нашу країну на пісенному конкурсі “Євробачення-2024” у Швеції – “тупою хабалкою, або реперкою”. Вони б посадили Альону Савраненко (справжнє ім’я артистки) собі на коліна тільки для того, аби прорекламувати вітаміни.Реперка розмірковувала, чи подавати на них до суду, але поки що цього не зробила.

Володимир Петро знову принизив Alyona Alyona

Володимир Петров знову принизив Alyona Alyona

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *