Рідкісний випадок: Анджеліну Джолі засікли із сином Ноксом, адже вона практикує день однієї дитини

Нещодавно Анджеліна Джолі вирушила за покупками разом з молодшим сином Ноксом. На відміну від своїх братів і сестер, включаючи двійнятку Вів’єн, з’являється він на публіці вкрай рідко. Не дивно, що папараці були у всеозброєнні й тут же зняли хлопця, який нарешті з’явився в компанії зіркової мами.

Анджеліна, попри щільний графік, намагається приділяти рідним максимум часу, при цьому вона практикує так званий «день однієї дитини», коли на якийсь час концентрує всю увагу тільки на одному зі спадкоємців. 7 липня Джолі присвятила день Ноксу. Їх помітили разом за покупками у районі Лос-Феліс у Лос-Анджелесі штату Каліфорнія.

Папараці зняли актрису та її сина на виході із зоомагазину, де вони купували обновки для вихованця Нокса. Джолі вибрала білий базовий топ із глибоким круглим вирізом у зоні декольте. Компанію йому склав елегантний костюм контрастного чорного кольору – приталений блейзер і штани підкреслили струнку фігуру артистки. Аутфіт доповнили шкіряні туфлі на стійких підборах.

Разом за покупками. Фото: Terma, SL/BackGrid

Разом за покупками. Фото: Terma, SL/BackGrid

З прикрас володарка премії «Оскар» одягла лаконічні сережки-краплі із жовтого золота. Джолі зробила легкий денний макіяж і розпустила пишні кучеряві локони. Вона прикрила очі сонцезахисними окулярами. Кінозірка несла пакет із покупками.

Нокс віддав перевагу сірі футболки з принтом і чорними шорти. Розслаблений спортивний look завершили білі шкарпетки та кросівки Nike. Підліток також тримав пакунок із покупками. Школяр уже обігнав зростом зіркову маму, яка мала ще витонченіший вигляд на його фоні.

Син вищий за маму. Фото: Terma, SL/BackGrid

Син вищий за маму. Фото: Terma, SL/BackGrid

З часу розриву у 2016 році Анджеліна та Бред судяться за право опіки, внаслідок чого лауреат премії «Оскар» практично втратив зв’язок із дітьми. Власниця іменної зірки на Алеї слави в Голлівуді також має складні стосунки й з батьком, 85-річним актором Джоном Войтом.

Анджеліна Джолі та Бред Пітт. Фото: Getty Images

Анджеліна Джолі та Бред Пітт. Фото: Getty Images

Актор фільму «Місія нездійсненна, проте, був глибоко зворушений новинами про вручення театральної премії «Тоні». Анджеліна отримала її за роботу над мюзиклом «Аутсайдери», де виступила продюсером, а 15-річна Вів’єн була зайнята в проєкті як особистий асистент мами.

«Я дуже пишаюся Вів’єн. Я дійсно пишаюся Енджі, тому що вона намагається надихнути кожного з дітей бути тим, ким вони хочуть бути. Я впевнений, що Енджі зробила свій внесок у підбір акторів, і ще вона чудовий режисер», – цитує Daily Mail батька Анджеліни.

Анджеліна з дочкою Вів'єн. Фото: Getty Images

Анджеліна з дочкою Вів’єн. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *