Реготали до ночі: Меган Маркл разом із подругами відпочиває на гірськолижному курорті

Колишня американська акторка та британський принц нещодавно були на гірськолижному курорті Вістлера в Канаді. Однак там Меган Маркл та Гаррі покататися не вдалося через щільний графік у рамках підготовки до «Ігор Нескорених», які заплановані на зиму 2025 року. Після повернення до США герцогиня вирішила насолодитися зимовим відпочинком у приватній обстановці.

Меган Маркл помітили на схилах гори Паудер недалеко від Солт-Лейк-Сіті в Юті разом із близькими подругами Хізер Дорак та Келлі Маккі Зайфен. Меган обрала образ total black – вона одягла в’язану шапочку-біні, лижний костюм та об’ємний пуховик. Образ доповнили сонцезахисні окуляри та шкіряні рукавички. Її супутниці також віддали перевагу комфортним теплим аутфітам для активного зимового відпочинку.

Хізер оприлюднила спільне фото з Меган та Келлі.

«Вау, яка ідеальна подорож! Моє серце так переповнене. Діти каталися на схилах вдень, а дорослі реготали до глибокої ночі. Нам по-справжньому пощастило з нашими чудовими друзями!» – повідомила Дорак.

Ідеальна подорож

Ідеальна подорож

На фото не було принца Гаррі та дітей герцогів, 4-річного Арчі та 2-річної Лілібет, але Келлі дала зрозуміти, що вони просто залишилися за кадром.

«Безмірно вдячна за найкращих друзів! Що за подорож! Дякую! Навіть не намагаюся висловити, що відчуває моє серце після цього. Любов до сімейного дозвілля та пригод зробила цю подорож справжньою нагородою! Попереду ще багато пригод із друзями, які почуваються сім’єю та цінують щодня», – зазначила Маккі Зайфен.

Меган Маркл

Меган Маркл

Колишню королівську особу пов’язує давня дружба з Хізер Дорак, вона регулярно з’являлася в соцмережах актриси до того, як та вийшла заміж за принца і видалила всі акаунти. Хізер була присутня на весіллі Меган та Гаррі у Віндзорі у травні 2018 року з чоловіком Меттом Коеном. Бізнеследі родом з Техасу, зараз вона живе в Каліфорнії, де володіє шістьма студіями під брендом Pilates Platinum. Дорак помітили біля особняка герцогів у Монтесіто, коли вони святкували 4-річчя сина Арчі, повідомляє Daily Mail.

Меган часто бачать без принца Гаррі

Меган часто бачать без принца Гаррі

Колишню модель Келлі Маккі Зайфен також пов’язують близькі стосунки із зіркою серіалу «Форс-мажори». Вона є співзасновницею групи «Альянс мам», яка підтримує жінок – вагітних та підлітків у системі патронатного виховання в Лос-Анджелесі. Меган Маркл підтримувала Зайфен, коли її син Джордж помер у віці дев’яти років.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *