Просимо про захист та милосердя: молитви на Вознесіння Господнє

25 травня православні віряни відзначатимуть одне з найбільших церковних свят – Вознесіння Господнє. Здавна у цей день прийнято було відвідувати церкву, згадувати покійних та ставити свічки.

Вознесіння відзначають на сороковий день після Великодня – воскресіння Христа. Про що просити Бога у цей день, пише OBOZREVATEL.

У Євангелії описані події, згідно з якими сорок днів після воскресіння Ісус Христос був зі своєю паствою, а потім вознісся на небеса. Трапилося це на горі Елеон. Відтоді Вознесіння стало одним з найважливіших свят у християнстві.

Щоб прочитати молитву, не обов’язково йти до церкви. Звісно, згідно з канонами молитися варто при іконах та свічках. Але головне – робити це з добрими намірами, чистим серцем і світлими думками. Можна навіть не обов’язково заучувати тексти, а говорити своїми словами; головне – просити про все з добром та вірою.

У традиційних молитвах зазначається, що Ісус Христос зійшов з небес заради нас і заради нашого спасіння, сповшивши духовною радістю. Прийнято прославляти Бога та просити у нього захисту і милосердя.

Пропонуємо кілька молитов, які варто зачитати у день Вознесіння.

Топ-новини зараз:

• Від сумнівів до захоплюючих побачень: гороскоп на червень
• Над Кримським мостом помітили густий дим: що сталося
• Наприкінці травня на ці знаки зодіаку чекає покращення фінансової ситуації
• Залужний поранений, проведено трепанацію черепа: росіяни розганяють новий фейк

Чому ви можете довіряти vesti-ua.net →

Читайте vesti-ua.net в Google News

Источник: www.vesti-ua.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *