Проблеми зі здоров’ям та нареченою: відомого режисера і в ЗСУ, і вдома переслідують невдачі

Восени минулого року режисер, військовослужбовець, телеведучий Ахтем Сеітаблаєв оголосив про заручини з Мар’яною Боцвинюк, яка на 20 років молодша за актора. Для 51-річного актора це мав стати третім шлюбом. Втім, дещо пішло не за планом. І це стосується не лише особистого життя, але й стану здоров’я.

Про це Інформатор-Україна дізнався з нового випуску програми “Тур зірками”, який виходить на “Люкс ФМ”.

Почнемо зі здоров’я титулованого уродженця окупованого Криму. На світський захід, а саме один з конкурсів краси, який проходив в центрі Києва, Ахтем прийшов лише через день після операції. На полігоні Сеітаблаєв отримав травму меніска (коліна). Наталка Тур зауважила, що він ніде не висвітлював цю ситуацію.

“Так а навіщо? Це травма не така катастрофічна, дякувати всевишньому, як, на жаль, іноді відбувається у моїх побратимів і посестер. Тому нічого, все пройде. Реабілітація попереду, на полігон повернусь не так скоро, як хотілось б. Думаю за пару місяців я цілком зможу виконувати ті завдання, які ставить командування”.

Зазначимо, що Ахтем Сеітаблаєв служить художнім керівником підрозділу ТрО “Медіа” штабу командування сил ТрО.

Захисник України Ахтем Сеітаблаєв. Фото: Instagram/akhtemseit

Захисник України Ахтем Сеітаблаєв. Фото: Instagram/akhtemseit

Ведуча поцікавилась, чи вже планує Сеітаблаєв та Боцвинюк відгуляти весілля. На що захисник України лаконічно відповів, мовляв, ні. Після серії уточнюючих запитань Ахтем зізнався – в їхніх стосунках виникла криза. Ба більше, можна помітити, що зі сторінок Сеітаблаєва в соцмережах зникли спільні фото з нареченою. Про неї відомо мало. В минулому Мар’яна працювала в консульському відділі посольства України у Білорусі. Її сторінки в соцмережах закриті.

“Ми переживаємо непростий період стосунків, тому не знаю, як далі. Ми обидвоє дорослі люди і маємо певні переконання, певні погляди на життя, які у дорослих людей далеко не завжди сходяться”, – зізнався Ахтем.

На останнє уточнювальне запитання, чи продовжує Сеітаблаєв та Боцвинюк жити разом, режисер усміхнувся і відмовився давати відповідь. Зазначимо, що про першу дружину актора відомо лише те, що вона є матір’ю трьох його дітей. З другою дружиною, продюсеркою Іванною Дядюрою, Сеітаблаєв розлучився восени 2021-го після восьми років шлюбу.

Ахтем Сеітаблаєв з нареченою. Фото: Instagram військовослужбовця

Ахтем Сеітаблаєв з нареченою. Фото: Instagram військовослужбовця

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *