Принц Вільям похвалив Кейт Міддлтон. І це після підробки фото та історії з коханкою

42-річна принцеса Уельська відновлюється після операції на черевній порожнині. Спадкоємець британського престолу тим часом взяв функції дружини, яка відома як «дитяча принцеса». Вільям за останні дні відвідав кілька організацій для дітей, це зручно ще й тому, що у юних підданих набагато менше шансів поставити принца в незручне становище своїми розпитуваннями. А питань до членів монархії зібралося чимало.

Нещодавно Вільям побував на відкритті благодійної установи WEST Youth Zone у Західному Лондоні. Підопічні центру запропонували королівському гостеві спекти разом із ними печиво. Один зі школярів заявив, що його вразили кулінарні навички принца, який старанно прикрашав випічку глазур’ю.

Принц старанно прикрашав випічку глазур'ю

Принц старанно прикрашав випічку глазур’ю

Однак майбутній король люб’язно відхилив комплімент від глядачів, при цьому згадав Кейт Міддлтон, а також дітей – 10-річного Джорджа, 8-річну Шарлотту та 5-річного Луї.

«Насправді це не вражаюча робота. Моя дружина в цьому набагато талановитіша за мене, навіть мої діти більш майстерні, ніж я», – зазначив Вільям.

Талановита Кейт Міддлтон

Талановита Кейт Міддлтон

Попри це рідкісне зауваження про сім’ю, на головне питання, яке найбільше зараз хвилює британців – куди зникла Кейт – принц не відповів. Зазвичай після планової операції люди повертаються до повсякденного життя протягом кількох тижнів. Кейт відмовилася від публічних заходів майже на три місяці. І це за тієї умови, що в її розпорядженні найкращі лікарі, передові технології та цілодобовий догляд. Проте у палаці повідомили, що принцеса Уельська почувається добре, і все йде за планом.

«Кейт переконана в тому, що має право на зцілення та відновлення сил без усіх цих шалених спекуляцій. Ні Кейт, ні Вільям не вважають, що її медичні записи мають бути доступні широкому загалу», – повідомило джерело.

Вільям грає з дітьми у баскетбол

Вільям грає з дітьми у баскетбол

Дружина спадкоємця престолу зараз спілкується лише з найвужчим колом близьких людей.

«Це був один із найскладніших періодів для Кейт як члена королівської родини, і вона молиться, щоб галас затих якомога швидше. Нині вона вкрита пеленою таємності. Навіть ті, хто тісно з нею працює, не в курсі того, що відбувається. Декілька високопосадовців Кейт навіть не знали про операцію, поки про неї не було оголошено, так що це застало їх зненацька. Вони досі не змогли її побачити або поговорити з нею», – цитує US Weekly інсайдера.

Принц по вуха у роботі

Принц по вуха у роботі

Ситуацію посилив скандал із портретом у День матері, для якого Міддлтон позувала з дітьми. Через численні нестикування його видалили всі найбільші фотобанки. Принцеса Уельська після цього зізналася, що вона невміло відредагувала фото перед публікацією. Однак це спровокувало ще дикіші теорії навколо королівської сім’ї. Так, зникнення Кейт пов’язують із передбачуваним романом принца Вільяма із привабливою маркізою.

Невміле редагування

Невміле редагування

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *