Принц Гаррі зміг зрозуміти поведінку старшого брата: запізніле визнання

Молодший син британського короля має двох дітей: син Арчі з’явився на світ у травні 2019 року, а донька Лілібет – через два роки. Гаррі заявив, що тільки зараз, дивлячись на дітей, почав знаходити пояснення поведінці свого старшого брата. При тому, що його стосунки з принцом Вільямом давно зайшли в глухий кут і їх ніяк не можна назвати добрими.

Рідні брати майже перестали спілкуватися, і причина того – шлюб Гаррі з Меган Маркл. Хоча, як повідомляють різні джерела, брати ніколи не були по-справжньому близькими, між ними завжди був дух суперництва.

Дух суперництва

Дух суперництва

Вільям знав, що стане королем, і це давало йому певну перевагу. Навіть прислуга більше уваги приділяла первістку принцеси Діани та теперішнього короля Чарльза III.

А потім, коли Гаррі одружився з американською актрисою, протистояння переросло у відкритий конфлікт інтересів. Останньою краплею стало рішення принца перебратися до США та його численних заяв про королівську рідню. Здавалося, всі мости до примирення сімейства остаточно спалені.

Принц Гаррі та Меган Маркл

Принц Гаррі та Меган Маркл

Донедавна принц Гаррі навіть не замислювався, що його дії та слова можуть завдавати багато проблем сім’ї, і тільки тепер, коли він сам є батьком двох дітей, він розуміє те, що відбувається.

Відносини сина та дочки Гаррі теж непрості, і він бачить у них віддзеркалення свого дитинства. Арчі з’явився на світ у травні 2019-го, Лілібет – через два роки. Зараз дівчинка дуже сильно тягнеться до брата, а той не хоче мати з малечею нічого спільного.

Так само було в дитинстві принців: Вільям і Гаррі разом навчалися в Ітоні, проте старший син принцеси Діани попросив брата поводитися в коледжі так, ніби вони не знайомі. На той момент старшому було 16 років, а молодшому 13 років.

«Він сприймав мене як молодшого брата, який дратує», – говорив принц Гаррі.

Принц Вільям

Принц Вільям

Тоді його дуже поранила байдужість брата, тепер же, дивлячись на своїх спадкоємців, він бачить аналогічну картину. Багато чого стає зрозумілим, адже колись спогади дитинства сильно поранили його.

«Я бачу, як Лілібет любить Арчі, а він завжди показує їй, що йому потрібне особисте простір. Тепер все розумію. Мені ясно, як може дратувати молодший брат чи сестра. Але тоді я, звичайно, нічого не розумів», – зізнався Гаррі в інтерв’ю ITV.

Тепер я все розумію

Тепер я все розумію

Можливо, новий погляд на взаємини своїх дітей стане для Гаррі поштовхом до налагодження стосунків із Вільямом.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *