Прихильники Періс Хілтон досі не можу звикнути до її змін – фото

Періс Хілтон із чоловіком Картером Реумом та дітьми відпочиває на своєму улюбленому курорті, гавайському острові Мауї. 43-річна Періс поділилася фото із сімейних канікул у своєму Інстаграмі. На знімках Хілтон позує із сином Феніксом та донькою Лондон на пляжі. На ній зелена сукня, а діти одягнені в костюми з однаковим квітковим принтом.

На інших кадрах Періс у рожевому піжамному костюмі відпочиває разом із дітьми у готелі. Як іграшку син світської левиці використовує пляшку для води, прикрашену стразами, а шестимісячна дочка носить сонцезахисні окуляри у формі серця.

Окуляри у формі серця

Окуляри у формі серця

Попри те, що Феніксові виповнився вже рік, прихильники Періс досі не можу звикнути до її змін. Знаходяться ті, хто не вірить у те, що зірка справді рада бути мамою, про що сама, до речі, не перестає говорити. Під свіжими знімками Хілтон зі спадкоємцями фоловери пишуть, що вони для неї – черговий аксесуар, на кшталт собачки чи брендової сумочки:

«Не знаходите дивним те, що вона одягає їх так, як себе?»;
«Вони як доповнення до неї»;
«Дуже дорогі аксесуари».

З чоловіком та дітьми

З чоловіком та дітьми

Інша армія прихильників світської левиці високо оцінила її нові сімейні знімки. У коментарях зазначили, що Періс Хілтон – чудова мати та дружина.

«Найпрекрасніша сім’я у світі»;
«Вони люблять свою маму»;
«Материнство тобі дуже личить»;
«Ці фотографії чудові. Так рада бачити тебе щасливою. Ти така чудова дружина та мама», – написали користувачі Мережі.

Періс Хілтон. Фото: Getty Images

Періс Хілтон. Фото: Getty Images

Періс Хілтон вийшла заміж за Картера Реума у 2021 році, а вперше стала мамою у 2023-му. Обидві дитини зірки з’явилися на світ за допомогою сурогатних матерів. Світську левицю часто критикують за методи виховання дітей. Користувачі вважають, що Періс приділяє їм недостатньо часу, воліючи лише фотографуватися з ними для Інстаграму та знімати тік-токи. Це сталося багато в чому через висловлювання Хілтон: вона зізнавалася, що жодного разу не змінювала підгузки своєму синові й чекає на той день, коли зможе навчити доньку наносити самозасмагу.

Хілтон та Реум. Фото: Getty Images

Хілтон та Реум. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *