Потрошителька свиней, колишній військовослужбовець та пенсіонерка-вдова: нові учасники шоу МастерШеф. Фото

В суботу ввечері, 17 лютого, під час трансляції другого епізоду тринадцятого сезону легендарного кулінарного шоу “МастерШеф”, стали відомі імена двадцяти учасників. Їх відбирали судді проєкту – Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський. Знаменитості влаштували учасникам шоу складні випробування, бо треба було приготувати страви високої кухні з сала. А це задача не з простих.

“Зробити наше народне, в чомусь важке та навіть брутальне сало, елементом високої кулінарії – це найвищий пілотаж. Аби потрапити до ТОП-20 ви отримаєте три шанси, а саме три раунди приготування сала. Ми будемо оцінювати не тільки сам смак, а й процес. Ми будемо пильно слідкувати за вашим рухом”, – з суворою інтонацією наголосили судді.

Цього сезону розподіл за гендером пройшов рівно: десять чоловіків та десять жінок різного віку змагатимуться за нагороду. Лище одній з учасниць понад 60 років. В кожного з них своя унікальна історія. Щодо чоловіків, то серед учасників є й ті, хто відслужив в ЗСУ і навіть повернувся з закордону, дізнавшись про те, що почалась повномасштабна війна на Батьківщині.

А деякі учасники тільки-но пішли до школи, коли Ектор Хіменес-Браво вже став ведучим популярного кулінарного телепроєкту. Це було у вересні 2011 року. З того часу шеф-кухар колумбійського походження й досі залишається головним суддею в шоу “МастерШеф” і отримав українське громадянство.

Ектор Хіменес-Браво на знімальному майданчику

Ектор Хіменес-Браво на знімальному майданчику

Фіналісти шоу “МастерШеф-13”

Владислав Кецмур, 22 роки, Івано-Франківська область

На початку повномасштабної війни, після того, як побачив світлини з Бучі, Ірпеня, вирішив повернутися з Німеччини в Україну. Потрапив до 80 штурмової бригади. Брав участь у звільненні Херсонщини, потім відправили служити на Луганщину. Звільнився за станом здоров’я, через проблему з серцем. Окрім бойових завдань, готував в армії. Навіть запікав кабана, якого вполювали з побратимами; запікав м’ясо в землі по 8 годин.

Потрошителька свиней, колишній військовослужбовець та пенсіонерка-вдова: нові учасники шоу МастерШеф. Фото 2

Катерина Мазуренко, 31 рік, Київ

Працює маркетологом в сімейному бізнесі, продає товари для риболовлі. Також веде свій блог на YouTube, де розповідає про риболовлю. Каже, що риболовля – це не просто хобі, це мистецтво. Має особисті рекорди: щука на 13 кг, не вистачило 100 грамів до рекорду України; короп на 18 кг.

Потрошителька свиней, колишній військовослужбовець та пенсіонерка-вдова: нові учасники шоу МастерШеф. Фото 3

Андрій Малий, 19 років, Кропивницький

Хлопець навчається на вчителя математики, але хоче бути кухарем. Волонтер з 14 років, поїхав вперше в Донецьку область, щоб допомагати дітям емоційно розряджатися від війни. Після початку повномасштабного вторгнення їздив на відбудову молодіжного центру у Гайсині (Вінницька область), допомагав ВПО знаходити житло.

Потрошителька свиней, колишній військовослужбовець та пенсіонерка-вдова: нові учасники шоу МастерШеф. Фото 4

Олеся Ларіон, 36 років, Київ

Інструкторка з водіння, кандидатка у майстри спорту з автомобільного спорту. На першому місці в неї чоловік, діти (має двох синів і одну доньку), спорт і кухня. Сама родом з Донецької області. Рік тому перейшла на українську мову, а коли нещодавно потрібно було говорити на роботі російською, та не змогла.

Потрошителька свиней, колишній військовослужбовець та пенсіонерка-вдова: нові учасники шоу МастерШеф. Фото 5

Олександр Вакка, 36 років, Ірпінь

Підприємець, займається кав’ярнями вже 7 років, має 3 кав’ярні в Ірпені. Мав приватний пентхаус у Стоянці (Київська область), але окупанти знищили будинок. Єдине, що збереглося – це глиняні тарілки. Одружений, донька народилась 25 лютого 2022 року. 24 лютого відкрив кав’ярню в Ірпені, де продовжував працювати та годувати людей.

Потрошителька свиней, колишній військовослужбовець та пенсіонерка-вдова: нові учасники шоу МастерШеф. Фото 6

Галина Мартинюк, 61 рік, Івано-Франківська область

Викладачка історії в Косівському художньому коледжі. Син хоче для неї відкрити кафе, щоб там були страви галицької кухні, але сама Галина хоче набратися досвіду. Жінка активна, весь день розписаний: робота в коледжі, волонтерство, веде TikTok, а також любить в’язати ляльки. Вдова, діти живуть далеко, розуміє, що сама має про себе піклуватися, тому стільки енергії.

Потрошителька свиней, колишній військовослужбовець та пенсіонерка-вдова: нові учасники шоу МастерШеф. Фото 7

Олександра Чувакіна, 32 роки, Одеська область

Нутриціолог, має свою торгову марку, яка розробляє та доставляє правильне харчування. Також відкрила свій магазин напоїв та фабрикатів, які є без глютену. Почала цим займатись на сьомому місяці вагітності. Згодом пішла навчатись на харчові технології, щоб робити правильні технологічні карти.

Потрошителька свиней, колишній військовослужбовець та пенсіонерка-вдова: нові учасники шоу МастерШеф. Фото 8

Богдан Лупійчук, 23 роки, Хмельницький

Хлопець працює в IT. До цього мав досвід співпраці з багатьма кондитерськими обласного центру. Зараз робить торти на замовлення і демонструє свої роботи в Instagram. “МастерШеф” – мрія зі школи. Хоче довести батькам, що вони не праві щодо кулінарії. Конкуренцію та інших учасників не боїться.

Потрошителька свиней, колишній військовослужбовець та пенсіонерка-вдова: нові учасники шоу МастерШеф. Фото 9

Ольга Кролик, 29 років, Запоріжжя

Вона вже брала участь у попередньому, 12-му сезоні, але не увійшла до ТОП-20. Зараз вмотивована і не бачить перешкод. Працює в сімейному бізнесі разом з родиною чоловіка. Готує з 17 років. Сама магістр англійської мови та літератури.

Потрошителька свиней, колишній військовослужбовець та пенсіонерка-вдова: нові учасники шоу МастерШеф. Фото 10

Аліна Бурик, 24 роки, Вінниця

Дівчина шість разів намагалася потрапити на проєкт. Має 104 цілей на листочку, які виконує і доповнює новими. А проєкт – ціль номер один у списку. Купила книгу від Володимира та Олі, тож готує всі 100 страв за 100 днів. За освітою юрист, але під час навчання почала займатися домашньою кондитеркою. Зараз працює юристом в автошколі і паралельно – кондитером. З мамою відкрили свою кав’ярню в автошколі.

Потрошителька свиней, колишній військовослужбовець та пенсіонерка-вдова: нові учасники шоу МастерШеф. Фото 11

Ірина Пруднікова, 37 років, Харківська область, зараз живе у Вінниці

Жінка вже півтора року як у Вінниці ВПО. В Харківській області мала 2 бізнеси – продуктовий магазин та магазин будівництва. Але все знищили росіяни. Вела свій успішний блог, показувала як розібрати свинячу тушу, за день могла порубати 5 туш. Також викладала у своєму блозі страви зі свинини.

Потрошителька свиней, колишній військовослужбовець та пенсіонерка-вдова: нові учасники шоу МастерШеф. Фото 12

Маргарита Крутько, 20 років, Полтавська область

Закінчує 4-й курс НУБІП (Національний університет біоресурсів і природокористування України). “МастерШеф” для Маргарити – це спосіб проявити себе та свої кулінарні навички.

Тарас Кузьмин, 30 років, Львівська область

Працює в IT компанії, яка розробляє БПЛА. Часто, коли готує, ріже собі пальці. Не обійшлося без цього і на кастингу “МастерШеф”.

Любов Канівець, 24 роки, Сумська область, зараз Київ

Працювала заступником директора в маркетинговій компанії, звільнилась, бо почала шукати себе і знайшла в кулінарії.

Антон Толмачов, 31 рік, Київ

Керівник громадської організації “Думай наперед”, яка допомагає військовим. Одного разу накупив для військової частини мікрохвильовки, мультиварки, аби там самостійно готувати.

Потрошителька свиней, колишній військовослужбовець та пенсіонерка-вдова: нові учасники шоу МастерШеф. Фото 13

Любов Канівець, 24 роки, Сумська область, зараз Київ

Працювала заступником директора в маркетинговій компанії, звільнилась, бо почала шукати себе і знайшла в кулінарії.

Дмитро Чикало, 29 років, Київська область

Чоловік знімає гумористичні відео на тематику взаємодії жінок і чоловіків, розбавляє все це рецептами страв. Керуючий готельно-ресторанним комплексом, а коли немає кухаря, може його легко замінити.

Альона Московченко, 34 роки, Одеса

Домогосподарка, має 2 дітей. Чоловік на фронті, доброволець. До війни мала свій бізнес доставки напівфабрикатів. Для Альони це вже п’ятий кастинг на проєкті.

Потрошителька свиней, колишній військовослужбовець та пенсіонерка-вдова: нові учасники шоу МастерШеф. Фото 14

Віталій Наливайко, 28 років, Волинська область

Чоловік займається сільськогосподарською діяльністю, разом з батьками висаджують свої городи. Переконаний, що в Києві зможе показати свої кулінарні таланти, і навіть знайти дівчину.

Артем Горбенко, 23 роки, Донецька область, зараз Київ

Навчається в КНУКіМ на готельно-ресторанну справу. Працює SMM-менеджером, веде TikTok. П’ять разів подавав заявку на проєкт, адже його мрія і велике бажання з самого дитинства – участь у “МастерШефі”.

Геворг Берчян, 32 роки, Ірпінь

Одного разу чоловік, який за походженням вірменин, приготував хінкалі у грузинському ресторані, коли працював там на барі. Хінкалі вийшли смачніше, ніж він їв у закладах. Потім хачапурі й інші страви. Тепер хоче вдосконалюватися, тому йде на проєкт. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *