Почувається комфортно без одягу: Бредлі Купер розкрив свої дивні домашні звички

49-річний актор підтримує гармонійні стосунки із близькими. Разом із колишньою обраницею, топмоделлю Іриною Шейк, він виховує шестирічну доньку Лею. Бредлі вдалося зустріти нове кохання – його обраницею стала Джіджі Хадід. Нещодавно Купер відкрив свої несподівані побутові звички.

Виявилося, що Бредлі вважає за краще перебувати вдома без одягу.

«Мені цілком комфортно бути оголеним. Мій батько завжди так робив. Він спокійно приймав за мене душ», – розповів артист у подкасті Дакса Шепарда.

Цілком комфортно бути оголеним

Цілком комфортно бути оголеним

Купер пояснив, що у його квартирі ванна кімната, туалет та спальня знаходяться в одному великому просторі. Ведучий запитав артиста, чи не бентежить його поведінка Лею.

«Ні, ні. Ми можемо розмовляти: я у туалеті, вона у ванні. Це щось подібне до того, що потрібно», – зі сміхом відповів Бредлі.

Бредлі Купер

Бредлі Купер

Режисер розповів, що в ньому не одразу прокинулися батьківські почуття. Перші місяці життя Леї він не міг зрозуміти тих батьків, які були готові віддати життя своїх дітей. Через якийсь час у ньому прокинулася абсолютна любов до дитини.

Купер запевнив, що зміг змінити себе заради доньки. Він відмовився від усіх звичок, що його руйнують. Бредлі намагається бути таким батьком, котрий мінімально шкодить дочці. Він робить все заради її щасливого дитинства та безпеки.

Бредлі Купер з Іриною Шейк та Леєю

Бредлі Купер з Іриною Шейк та Леєю

Артист перестав приховувати роман із Хадід. Закохані часто проводять багато часу разом. Бредлі придбав будинок неподалік сімейного ранчо Джіджі.

Великий експериментатор

Тим часом Купер продовжує експериментувати зі своїм стилем – напевно під впливом Джіджі Хадід. Папараці зняли актора у новому образі.

Джіджі Хадід

Джіджі Хадід

Голлівудського актора сфотографували з дочкою Леєю під час прогулянки у Нью-Йорку. Прихильники актора, звичайно ж, одразу відзначили його нову зачіску. Цікаво, чи це Джіджі його так навчила укладати волосся?

Бредлі Купер з дочкою та у новому образі

Бредлі Купер з дочкою та у новому образі

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *