Почуття застигли: Мадонна розлучилася з бойфрендом, який на 35 років молодший за неї

Співачка Мадонна та боксер Джош Поппер розлучилися після року роману. Виконавиця хіта Vogue ще нещодавно була щасливою у стосунках зі спортсменом, хоча він і не супроводжував її під час туру Celebration, який закінчився лише у травні 2024 року. Співачка майже не з’являлася вдома, і до початку гастролей вона надто багато репетирувала.

«Мадонна навряд чи бачила Джоша останніми місяцями через свій дуже щільний розклад. Їхні почуття застигли», – поділився інсайдер.

Мадонна під час Celebration Tour. Фото: Getty Images

Мадонна під час Celebration Tour. Фото: Getty Images

При цьому джерело з оточення пари запевнило, що розрив обійшовся без драми. Між ними немає ворожнечі, і вони, як і раніше, тепло ставляться один до одного. Наразі їхні стосунки здаються нездійсненними, тому вони вирішили залишитися друзями.

Стосунки Мадонни та Поппера почалися рік тому. Вони познайомилися завдяки прийомному синові зірки Девіду Банда: той брав приватні уроки у Джоша.

З Джошем Поппером

З Джошем Поппером

До зустрічі з Поппером в артистки були стосунки з ще молодшим чоловіком. З 23-річним манекенником Ендрю Дарнеллом Мадонна зустрічалася лише три місяці.

Собача робота

Нещодавно Кім Кардаш’ян розповіла, що ще дитиною працювала у Мадонни. Відомо, що розпочинала свій шлях до слави Кім з посади асистентки Періс Хілтон. Однак світська левиця – не перша зірка, з якою довелося попрацювати Кім, перш ніж стати популярною. До того Кардаш’ян підробляла у Мадонни догсітером. Про це сама Кім розповіла у випуску вечірнього шоу Джиммі Кіммела.

Кім Кардаш'ян та Мадонна. Фото: Getty Images

Кім Кардаш’ян та Мадонна. Фото: Getty Images

Втім, не це найдивовижніше. Набагато цікавішим є той факт, що працювала Кім не за гроші, а за прикраси. За словами селебріті, це був кінець 80-х, поп діва на той час виходила з образу, що передбачає використання безлічі неонових браслетів – а Кім та її сестрі Кортні це було лише на руку.

«Я була її найближчою сусідкою, коли мені було 7 чи 8 років. Ми з Кортні вигулювали її собаку після школи в обмін на її прикраси. Ні, серйозно… Вона спускалася сходами та вручала нам коробку неонових браслетів. Ми ходили до школи, і всі казали: “О боже, я обожнюю твої браслети”», – згадала Кім.

Працювала за браслети. Фото: Getty Images

Працювала за браслети. Фото: Getty Images  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *