План Таїсії Повалій – повернутися сюди з Росією, щоб її чоловік став одним з головних у Мінкульті: Слава Дьомін

Популярний ведучий Слава Дьомін розповів в ексклюзивному інтерв’ю “Інформатору Україна” як ставиться до мобілізації, чи відновив він дані в ТЦК. А також пояснив, чому Дудь та Гордон йому не конкуренти. Також Дьомін розказав за що ображаються на нього зірки та хто з них постійно відмовляє в інтерв’ю. Ще Слава пояснив, чому не хоче брати інтерв’ю у політиків та скільки йому пропонували грошей за те, щоб знятися в його програмі.

У мене відчуття, що просто зірок поменшало

– Слава, хто для вас, як україномовного ведучого більший конкурент – українські російськомовні ведучі чи російські інтерв’юєри з російськими зірками?

– Російські мені вже два роки як не конкуренти, тому що український глядач здебільшого перестав дивитися їхні відео й це тішить. Якщо ви маєте на увазі Дмитра Гордона, питаючи про українських російськомовних ведучих, то у Дмитра трішки інші відео. У нього зараз інтерв’ю, які про більш актуальне, тобто, про війну й мало розмов де люди розповідають саме про своє життя. Тому я б не сказав що ми конкуренти, скоріш ми колеги.  

– Якщо ви перейдете на російську перегляди збільшаться?

– До повномасштабного вторгнення я вів російською мовою. Переходити зараз на російську я не збираюсь – це моя принципова позиція. Якщо говорити суто теоретично, то не думаю, що кількість переглядів від цього збільшилася б. Думаю, навпаки, у глядачів було б розчарування. Мені здається, що це виглядало б трохи дивно від людини, яка перейшла свідомо на українську мову, а потім бац, й знов на російську. 

– Але деякі публічні люди констатують, що у Києві знов звучить більше російської, а ніж української мови.

– Я можу посперечатися з цим відчуттям, бо, по-перше, це тільки відчуття. По-друге, я не бачу серед своїх знайомих та друзів, які перейшли на українську мову хтось захотів би повернутися до російської. А серед них багато киян. Я помічаю, що люди які продовжують спілкуватися російською мовою переходять на українську, якщо з ними починаєш говорити українською. Але я нікого не хочу змушувати, це не вирішення питання. У людини має бути власне бажання та мета перейти на ту чи іншу мову. Для мене радикалізм, це трохи не туди.

Немає, на мій погляд, політика який би цікавив більшість як людина

Немає, на мій погляд, політика який би цікавив більшість як людина

 – У вас є відчуваєте, що зірок менше почали цікавити інтерв’ю – вони бояться сказати зайве чи вони самодостатні за рахунок соцмереж?

У мене відчуття, що просто зірок поменшало. Але у мене два рази на тиждень виходить інтерв’ю з публічними людьми. Чи це показник того, що у них поменшало бажання давати інтерв’ю? У мене заплановані інтерв’ю на найближчі півтора місяці. Якщо до повномасштабного вторгнення у нас була когорта артистів яка складалася з десятьох людей яких юзали по всіх інтерв’ю, вони були на всіх каналах й вони завжди набирали, то зараз людей, які цікаві глядачу стало набагато більше за рахунок того, що перестали масово цікавитися російськими публічними людьми. 

– Ви почали брати інтерв’ю не тільки у зірок шоу-бізнесу – ви плануєте надалі розмови з політиками або людьми іншої сфери, як зробив Гордон?

– Я беру інтерв’ю у публічних, тобто, відомих людей. У мене були політики, зокрема Арсен Аваков, але він колишній політик. Мені пропонували робити інтерв’ю з топовими політиками. Але я відмовився, бо мені це не цікаво. Не цікаво, тому що у мене зараз інтерв’ю про досягнення цілей, про юність, яка формує нас як дорослих людей. А політики будуть займатися лише своїми політичними гаслами. Мені це не цікаво та й я не настільки глибоко у політиці, як інші інтерв’юєри які можуть поставити їм питання, котрі їх розкриють.   

– А спробувати розкрити політика з не політичного боку?

– Я б із задоволенням. Але історія така. Якщо ти почнеш розкривати політика не з політичної точки зору, а просто як людину яка чогось досягла то, нажаль, наше суспільство буде вважати, що це відбілювання цієї людини. Суспільство їх або критикує, або ніяк. Немає, на мій погляд, політика який би цікавив більшість як людина. Я не бачу поки що в цьому сенсу.   

Чоловік Таїсії Повалій хотів бути одним з головних у Міністерстві культури 

– У кого з зірок котрі втекли з України вам цікавіше за все взяти інтерв’ю та чому?

– Мені цікаво поспілкуватися, напевно, зі всіма – й Лорак, й Повалій. Чому цікаво? Наприклад, я знаю, чому поїхала з України Повалій й топить там за рашку. Я б поставив так питання, котре показало б її суть й всім стало б усе зрозуміло. Хоча і так всі розуміють, чому вона поїхала. Так само і з Лорак. Хоча її причини мені менш зрозумілі. Але цікаво, що вона з цього приводу думає. Це гроші, або шантаж, запудрювання мізків чи справді вони так вважають? Як каже Повалій, що Росія її врятує. 

– Моя версія, що Повалій переїхала до Росії, тому що повністю втратила Україну як концертний майданчик ще до повномасштабного вторгнення. Вона навіть не змогла провести ювілейний концерт у палаці “Україна”. Може у неї просто не залишилось варіантів де продовжувати кар’єру?

Після 2014 року вона робила багато публічних заяв, які не збігалися з думкою більшості українців – в тому числі й про Росію, й про Януковича. Все почалося після того, як почалася Революція гідності й вона активно виступала проти усього цього. Тому очевидно, чому їй не вдалося зробити концерт у палаці “України” й інші виступи. Це очевидно, чому до неї була така увага суспільства й негативне ставлення. Мені здається, коли вона побачила, що їй тут вже нічого не світить їй довелося поїхати до Росії й там будувати хоча б якусь кар’єру. Я не вважаю, що вона там досягла хоча б якихось вершин, але гроші капають.  

– Як ви вважаєте, її веде чоловік, чи вона сама така? Мені здається, що у її чоловіка ватницька позиція й він всім там диригує.

– Ваша думка збігається з моєю. Це не офіційна інформація, але я знаю про те, що Ігор Ліхута хотів після початку повномасштабного вторгнення повернутися до України з новою владою й бути тут одним з головних у Міністерстві культури. Це їхня справа, вони обрали своє життя. Ми можемо з тим не погоджуватися, але це їхня совість. 

– З ким з українських зірок ви взагалі не хочете спілкуватися, чому?

– Немає таких зірок та публічних людей. Мені зі всіма цікаво, навіть якщо у нас є певні конфліктні ситуації. Кожна людина, особливо та, яка досягла певного успіху, а з публічними людьми так і є, значить вона особистість. Якщо ми в чомусь не сходимось, це теж цікаво. В чому саме не сходимось, чому? З кожною людиною цікаво поспілкуватися. В кожної людини є класний життєвий досвід. 

– Під час повномасштабного вторгнення ви пропонували інтерв’ю Потапу. Чи є вже якась домовленість?

– Я Потапу писав й спілкувався особисто. Він казав: “Так, все зробимо. Зв’яжіться з моїми дівчатами піарницями”. Я зв’язувався з ними й це постійно відкладалося й ні до чого не прийшло. Це було декілька разів і я зрозумів, що людина або не хоче, або відмазується. 

– Якщо вдасться домовитися про інтерв’ю з кимось з зірок, котрі втекли, вам не будуть заважати спілкуватися емоції? 

– Якщо я запрошую на інтерв’ю людину, то я намагаюся розібратися. Мені важливо показати людину глядачу. Навіть якщо вона зробила помилку й вона не сходиться з моєю думкою. Десь я можу сперечатися з цією людиною, десь можуть не сходитися думки, але це ж інтерв’ю. В приватній бесіді я можу висловити конкретно свою думку цій людині, якщо вона мене спитає. Але думаю, що публічні люди які виїхали з України й не повернулися й не згадують про Україну вони самі прекрасно розуміють ставлення до них. 

Мені не соромно, коли я чогось не знаю

Мені не соромно, коли я чогось не знаю

Пропонували десь до 10 тисяч доларів за інтерв’ю

– Чи були зірки, котрі відмовляли вам в інтерв’ю? 

– Звичайно, це й Льоша Дурнєв, зараз Маша Єфросиніна відмовляє мені. Але Льоша ще до повномасштабного вторгнення казав, що йому не цікаво до мене йти. Я нормально ставлюся до відмов. В мене немає ніяких образ через це, кожна людина має право обирати йти до когось чи ні. Комусь я можу не подобатись. Але коли почалось повномасштабне вторгнення той самий Олексій Дурнєв з першого ж повідомлення погодився зробити інтерв’ю по Skype. Та ж сама Маша Єфросиніна давала мені інтерв’ю. Зараз відмовляються, тому що зараз у мене, здебільшого про життя й вони, можливо бояться або не хочуть про це говорити. Антон Птушкін всім відмовляє, бо не хоче давати інтерв’ю. 

– Скільки грошей вам максимально пропонували за інтерв’ю, а ви не взяли?

– Пропонували, але спілкувалися не зі мною на пряму, а з менеджером й пропонували десь до 10 тисяч доларів.  

– Чи ображались на вас зірки та за що?

Зірки на мене часто ображаються за звичай за те, що я їх часто розкриваю. Вони потрапляють у певний вайб при спілкуванні, а потім їм здається, що вони наговорили чогось зайвого. Але я живу за таким принципом, якщо до мене є якісь питання, то завжди готовий обговорити їх особисто. Я не сцикло, котре потім не буде брати трубку або ховатися від людини. Нещодавно у мене була зірка котра навіть не образилася, а була в шоці від того, як багато вона мені розповіла. Потім вона мені писала та дзвонила й ми з нею зустрілися нещодавно на одній події й вона не хотіла за мною вітатися. Але я підійшов і сказав: “Давай, поговоримо та з’ясуємо за що образи, через що у тебе є якась злість на мене”. Вона висловила своє, а я своє бачення. Мета моїх інтерв’ю не загнати людину, щоб вона вийшла дебілом. Мета показати людину з різних боків. Можливо глядач побачить гостя у новому світі чи підтвердить собі, що ця людина ось така.    

– Заради чого ви ввели вікторину на початку інтерв’ю? Іноді ваші гості виглядають не дуже освідченими людьми. 

– Це шкільні запитання й одне з них завжди пов’язано з математикою. Я думаю, що якби я сів на чиєсь інтерв’ю й мені поставили навіть прості запитання зі школи я б теж тупив, це нормально. Людина потрапляє в некомфортні умови, за кадром сидить близько п’яти людей на нього дивиться ведучий, це початок інтерв’ю, плюс шкільна програма асоціюється у нас не завжди з приємним. Відповідно, багато хто тупить, але не всі. Наприклад, Костя Грубич відповів на всі питання і це круто. Суть цього бліцу дуже проста – показати, що публічні люди також не ідеальні. Ми звикли, що зірки всі ідеальні. А вони не такі. Але нормально чогось не знати, ми не штучний інтелект в якому запрограмовані мільйони терабайт інформації. Ми щось забуваємо чи щось не пам’ятаємо. Ось мені не соромно, коли я чогось не знаю. Навіть простого. Наприклад, я не пам’ятаю у які роки жив Михайло Грушевський і що? Мені це якось заважає жити? Ні. Не треба боятися помилятись й визнавати, що ти чогось не знаєш.     

Є певні професії, де більше працюють чоловіки й зараз немає можливості на їхнє місце поставити тільки дівчат

Є певні професії, де більше працюють чоловіки й зараз немає можливості на їхнє місце поставити тільки дівчат

Я не підтримую, що працівник ДСНС забирають на війну

– Яке ваше ставлення до мобілізації чи пройшли ви ТЦК?

– До мобілізації я ставлюся рівно – є закон. Що стосується ТЦК й мене, то я туди ходив декілька разів, були величезні черги. У мене немає часу, стояти по три-чотири години в чергах. У мене багато робити, тому вирішив пізніше це зробити. Час ще є, коли я зможу оновити ці дані. 

– Як ставитися до бронювання людей?

– Якщо воно логічне й справді потрібне, то це ок. У мене з цього приводу така думка, розумію, що мені може за це прилетіти. Не всі чоловіки мають зараз йти воювати. Хтось має ще працювати. Є певні професії, де більше працюють чоловіки й зараз немає можливості на їхнє місце поставити тільки дівчат. Наприклад, я нещодавно прочитав, що з’явилася перша жінка машиністка у київському метро. До цього були тільки чоловіки. Але це не можливо, щоб зараз взяти забрати звідти всіх чоловіків й посадити дівчат. Потрібен час, щоб їх навчити, а це не пів року, а рік мінімум. Я не підтримую, що працівник ДСНС забирають на війну, вони виконують важливу функцію та роботу тут на місцях. Так само як і медики. Але це закон, далі подивимось.    

– Що є головним джерелом вашого доходу – перегляди у YouTube, зарплата чи ведіння корпоративів?

– Зараз я веду тільки благодійні події, тільки за одну новорічну ніч отримав гроші. Головний мій дохід це монетизація у YouTube. Найбільша сума яку отримала наша команда, це 200 тисяч гривень на місяць. Також зарплата як ведучого радіо “Люкс ФМ”.  

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте у нашому Telegram-каналі «Інформатор Live». Підписати на канал у Viber можна тут. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *