Після двох дітей, 12 років стосунків та 6 років заручин: Едді Мерфі одружився з австралійською моделлю

Комік та австралійська модель разом уже 12 років. Шість років тому Едді зробив пропозицію Пейдж, на яку вона відповіла згодою. Проте лише зараз пара зіграла весілля. Церемонія для найближчих відбулася в Ангільї.

Наречена обрала романтичну корсетну мереживну сукню Mira Zwillinger. Наречений з’явився у білому костюмі Brioni. Пейдж тримала у руках розкішний букет ніжних квітів. Якщо для моделі цей шлюб став першим, то для Едді – другим офіційним союзом. У пари є двоє спільних дітей: восьмирічна дочка та п’ятирічний син.

Розкішний букет ніжних квітів. Фото: Chardphoto

Розкішний букет ніжних квітів. Фото: Chardphoto

У Мережі почали обговорювати весілля артиста.

«Нарешті! Ми вже зачекалися»;
«Цікаво, навіщо було чекати стільки років?»;
«Гарні, але дивно, що весілля сталося лише зараз. Сподіваюся, у них все гаразд», – пишуть блогери.

Загалом у Мерфі десять дітей від п’яти жінок. Актор має 33-річного сина Крістіана від колишньої коханої Тамари Худ. Від шлюбу з Ніколь Мітчелл у нього є 31-річний син Майлз, 24-річна дочка Зола Айві, 34-річна Бріа, 29-річна Шейн Одра та 22-річна Белла. Є також 34-річний син Ерік, якого акторові народила Полетт Макнілі. У артиста був роман з Мелані Браун, більш відомою як Мел Бі зі Spice Girls. Колишні закохані мають 17-річну доньку Енджел Айріс. Велелюбний актор і музикант, схоже, став розсудливим у стосунках з Пейдж Батчер, принаймні більше дітей на стороні у нього не з’являлося.

Бріа Мерфі, Шейн Одра Мерфі, Пейдж Батчер, Едді Мерфі та Белла Мерфі. Фото: Getty Images

Бріа Мерфі, Шейн Одра Мерфі, Пейдж Батчер, Едді Мерфі та Белла Мерфі. Фото: Getty Images

Остання зустріч із коміком буквально збентежила журналістів. Розмовляючи про свій новий фільм «Поліцейський з Беверлі-Хіллз: Аксель Ф», Мерфі пожартував, що на своїй поминальній службі він неодмінно включив би головну музичну тему з оригінального фільму 1984 року. Навіщо музика із фільму на поминальній службі? Комік це пояснив так.

«Щоб викликати посмішку у тих, хто по мені тужитиме».

Едді Мерфі та Пейдж Батчер. Фото: Getty Images

Едді Мерфі та Пейдж Батчер. Фото: Getty Images

Журналісти збентежилися. Побачивши це, Мерфі вирішив їх заспокоїти.

«Це просто жарт, бо я ніколи не матиму похорону. Я маю на увазі, що я помру, як усі інші, але вони… Вони знають, що цього робити не можна, ніякого похорону, ні, просто дайте мені тихо піти», – додав він.

Говорячи «вони», Мерфі мав на увазі, звичайно, всіх своїх близьких.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *