Персональна Мері Поппінс: кого зірки обирають у гувернантки для своїх дітей

Вибір гувернантки – завдання непросте. Тут важливо не просто знайти відповідного фахівця, а довіритися незнайомцю, віддати йому найважливіше. А, як на зло, в новинах переказують історії про те, як чергова нещасна дитина постраждала через недбалість няні. І якщо простим обивателям нелегко дається підбір помічниці, можна уявити, наскільки завдання ускладнюється для знаменитостей.

По-перше, зірки й без того перебувають у зоні підвищеної небезпеки: при спробі, наприклад, пограбування саме їхні помічники стануть місточком між зловмисниками та родиною селебріті. По-друге, зірки мають свої домашні правила, які їм здаються абсолютно логічними, а оточуючим – дурощами. І іноді няньки, не витримуючи вимог, залишають зіркові гніздечка, а потім розповідають журналістам про те, чого їм вартувало виховання дітей знаменитостей.

Бейонсе

Співачка не любить афішувати особистість своїх помічниць, оскільки вкрай акуратно ставиться до безпеки сім’ї. Навіть після звільнення гувернантки не розкривають своїх імен, хоч це можна пояснити жорсткими умовами контракту. У близнюків Сер і Румі та принцеси Блю вісім нянь одночасно. Бейонсе вважає, що це повний комплект: по троє на малюків та ще дві гувернантки для старшої доньки.

«Близнюки сплять у різний час, тому Бейонсе вирішила, що кожному потрібно по три няньки: на ранок, день і ніч», – пояснювали друзі родини.

Співачка з дочкою Блю

Співачка з дочкою Блю

Кілька років тому одна з помічниць співачки мала перед собою лише одне завдання: щогодини міняти підгузок Блю. Потім вимоги змінилися, і попдіва розпорядилася, щоб гувернантки вивчили її танець із кліпу Single Ladies та веселили дочку, коли та сумує за мамою. На нянь Бейонсе та Джей-Зі витрачають по сто тисяч доларів на рік.

Бейонсе

Бейонсе

Дженніфер Лопес

У Джей Ло підхід зовсім інший. Вона не прихильник появи в будинку восьми різних нянь і вважає за краще, щоб одна людина виконувала обов’язки цієї армії гувернанток. Інша річ, що відшукати таку жінку зі знанням двох іноземних мов та бажанням сидіти з дітьми без вихідних важко. І Лопес знайшла вихід: запросила няню-чоловіка.

Помічник Дженніфер Лопес із її сином Максиміліаном

Помічник Дженніфер Лопес із її сином Максиміліаном

У 2015 році співачка поділилася, що шукає приятеля для сина Макса, якому гостро не вистачало чоловічої компанії. Дочка Емма увагою обділена не була: вона ходила в улюбленицях у бабусі та мами.

«Мені потрібно, щоб у сина був хтось, хто замінює йому батька», – зізналася Дженніфер.

Сара Джессіка Паркер

«У нас удома постійний хаос, але це наш улюблений хаос. Ми намагаємося не вдаватися до послуг няні», – розповідала зірка «Секс і місто» після народження близнюків Табіти та Меріон.

Табіта з нянею

Табіта з нянею

А потім з’явилася на вулицях Нью-Йорка в компанії гувернантки! Мабуть, якоїсь миті хаос перестав бути улюбленим, і актрисі з чоловіком знадобилася допомога. Сара Джесіка давно стурбована здоров’ям своїх дочок, яких для неї виносила сурогатна мати. Актриса ревно відстежувала самопочуття біологічної матері дітей, а після їх народження почала записувати навіть реакції на прийом вітамінів та біодобавок.

«Вона просила стежити, щоб діти не моргали занадто часто», – скаржилася гувернантка Сари Джесіки.

Меріон та Табіта у надійних руках

Меріон та Табіта у надійних руках

Джессіка Альба

Помічниця Альби зірка сама по собі. Щоб отримати Конні Сімпсон до себе, актрисі довелося вивідувати її контакти у Джастіна Тімберлейка та Емілі Блант. У професійної помічниці 30-річний стаж роботи та купа відгуків від зіркових батьків, які розхвалюють її за відданість і відмінний характер, який дуже подобається дітям. За повідомленнями ЗМІ, Конні виховала понад 250 спадкоємців селебріті.

Джессіка Альба та Конні Сімпсон

Джессіка Альба та Конні Сімпсон  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *