Переплутала діловий візит із модним показом: Меган Маркл влетіло за вибір вбрання в Нігерії

Після короткого візиту до Лондона принц Гаррі на три дні вирушив до Нігерії, цього разу з Меган Маркл. Ця поїздка також проходить у рамках підтримки «Ігор Нескорених», які з ініціативи Гаррі з 2014 року проводяться для військовослужбовців, які отримали поранення чи інвалідність під час служби. І Меган Маркл, яка завжди наголошувала, що вона не велика любителька публічності, цього разу втратила почуття міри.

За три дні Меган змінила кілька образів. Причому, що ні образ, то ціла історія. Чого тільки варта сукня від її подруги-дизайнера Гайді Меррік з назвою «Віндзор», яка прямо відсилає на безпосередній зв’язок з британською королівською родиною.

У сукні «Віндзор»

У сукні «Віндзор»

Після цього вбрання, яке викликало жорстку критику через свою недоречність, Меган приміряла сукню лимонного кольору Carolina Herrera. Цікаво, що воно безпосередньо пов’язане зі спадкоємцями Сассекських: вперше герцогиня одягла його на день народження старшого сина Арчі, а потім для оголошення своєї другої вагітності. Чи це такий собі тонкий натяк?

Жовта пляма серед сірих буднів

Жовта пляма серед сірих буднів

Крім того, за ці три дні Меган встигла вигуляти елегантний білий штанний костюм Altuzarra, біле плаття St. Agni, традиційну нігерійську спідницю, отриману в подарунок, та яскраво-червону сукню від місцевого дизайнера Oríré. Останнє, за словами Меган, вона обрала тому, що на початку поїздки зовсім не вписувалася в барвистий нігерійський стиль зі своїми нейтральними вбраннями.

Елегантний білий костюм

Елегантний білий костюм

На жаль, користувачі Мережі виявилися нещадними до модних виходів герцогині.

«Яка ж у неї погана пам’ять. Раніше вона скаржилася, що королівська сім’я змушує її носити нейтральні кольори – тепер виявилося, що це її стиль»;
«Традиційну спідницю подарували явно, щоб вона хоч раз одягла щось доречне»;
«Чому вона весь час у вечірніх сукнях? Це не показ мод!»;
«Принцеса Діана відвідувала інші країни скромно – у простих джинсах і сорочках»;
«Зустрічатися з главами держави та школярами з відкритою спиною – це моветон. А всі ці перевдягання потрібні лише для того, щоб перетягнути на себе увагу зі справжніх героїв дня – поранених солдатів», – обговорюють читачі видання Daily Mail.

Яскраво-червона сукня

Яскраво-червона сукня  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *