Переконайтеся, що ви знайшли красивого лікаря: Софія Вергара підтвердила стосунки з хірургом-ортопедом

Зірка «Американської сімейки» Софія Вергара відстраждала після розлучення з Джо Манганьєлло належний термін та з головою пішла у нові стосунки. Інформація про її роман з бойфрендом-хірургом з’явилися ще восени 2023 року, проте обмежувалися прихильники лише знімками папараці – на них акторка та успішний доктор Джастін Саліман мало були схожі на закохану пару. Проте нещодавно Софія сама підтвердила нові стосунки через вісім місяців після розлучення з чоловіком.

Софія Вергара опублікувала ніжне освідчення в коханні до свого бойфренда. Пост вона супроводжувала кадром із травмованим коліном. 51-річна актриса повідомила, що нещодавно перенесла операцію. При цьому вона згадала свого нового хлопця.

«Якщо вам коли-небудь зроблять операцію на коліні, обов’язково знайдіть красивого лікаря, який проведе з вами цю ніч. Кохаю тебе», – написала вона під фото із Саліманом.

З операційної – до спальні

З операційної – до спальні

До речі, якщо комусь здалося, що хірург-ортопед – надто простий варіант для розкішної Софії Вергари (та ще й порівняно з її ексчоловіком!), то не поспішайте з висновками. Мало того, що Джастін Саліман – випускник одного з найпрестижніших університетів світу в Стенфорді, так ще й майбутнє сучасної медицини. Відомо, що чоловік має свій медичний стартап, а також він є автором якогось «революційного пристрою для відновлення меніска». Той випадок коли шукала золото, а знайшла алмаз.

Вергара знайшла алмаз

Вергара знайшла алмаз

Влітку 2023 року стало відомо про розлучення Софії Вергари та Джо Манганьєлло після семи років шлюбу, а пізніше з’ясувалися і його причини. Вергара заявила, що вони розійшлися через різні погляди на майбутнє. За словами актриси, її чоловік думав про поповнення в сім’ї, проте вона не хотіла заводити дитину.

«Мій шлюб розпався, тому що мій чоловік був молодший за мене. Він хотів дітей, а я не хотіла бути старою мамою. Я вважаю, що це несправедливо стосовно дитини. Я поважаю тих, хто наважується на такий крок, але це не для мене», – пояснила Софія Вергара.

Софія Вергара та Джо Манганьєлло

Софія Вергара та Джо Манганьєлло

Знаменитість додала, що зараз її синові Маноло Гонсалесу-Ріполь Вергара вже 32 роки. Акторка готова стати бабусею, але ніяк не матір’ю.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *