Паршива вівця всіх здасть: Кейт Міддлтон боїться дядька, який став учасником скандального реаліті-шоу

58-річний бізнесмен Гері Голдсміт, який є братом мами принцеси Уельської Керол Міддлтон, увійшов до учасників британського проєкту «Великий брат знаменитості». Реаліті-шоу повертається на екрани після шестирічної перерви. Голдсміт уклав угоду з босами ITV, щоби взяти участь у проєкті.

У Кенсінгтонському палаці побоюються балакучого Гері Голдсміта. Кейт Міддлтон і принц Вільям бояться, що той видасть секрети королівської родини та завдасть шкоди їхній репутації, користуючись родинними зв’язками з дружиною спадкоємця престолу.

Гері Голдсміт

Гері Голдсміт

Поява Гері у скандальному шоу, без сумніву, створить ще більші проблеми для монархії через спекуляції про місцеперебування Кейт. Принцеса Уельська відновлюється після операції на черевній порожнині, яку їй зробили у січні 2024 року. На публіці її не бачили з кінця грудня 2023 року. Крім того, громадська увага зосереджена і на королі Чарльзі III, який проходить лікування від раку.

Чарльз та Камілла

Чарльз та Камілла

Голдсміт вже придбав в сім’ї невтішні прізвиська «біла ворона» та «паршива вівця у стаді» через свої різкі висловлювання. Він не отримав благословення своєї сім’ї на участь у телешоу, але все одно пішов наперекір усім. Йому не звикати йти наперекір всьому: у 2018 році папараці зняли Гері на вулиці, коли старанно справляв туалетні потреби після бурхливої вечірки з друзями.

Терпінню настав кінець

Терпінню настав кінець

«Гері сказав, що мама Кейт Керол та її батько Майкл влаштували йому словесну прочуханку. Вони не раді, що той стає учасником Celebrity Big Brother. Їх це дратує. Кейт не потрібен такий стрес», – повідомив інсайдер.

Керол і Майкл Міддлтон

Керол і Майкл Міддлтон

Голдсміт заявив друзям, що не зробить нічого, що могло б зашкодити Кейт або Вільяму. А ось кому точно дістанеться від дядька принцеси Уельської, то це Меган Маркл і принцу Гаррі. Гері вже неодноразово критикував герцогів Сассекських. Він іронічно відгукувався про молодшого сина монарха після виходу мемуарів Гаррі «Запасний». Тепер опальна пара королівської сім’ї знову опиниться на лінії вогню.

«Я думаю, що це викликає огиду. Це дуже ніяково. Проблема не в тому, що йому не подобаються Гаррі та Меган. Деякі його коментарі боляче вдаряли по Кейт, у нього було багато претензій до неї, а вона нездорова. Коли ти відновлюєшся після операції, ти досить вразлива, і це може дуже засмутити її. Бути членом королівської родини дуже тяжко. Я не знаю, чи це хороша ідея», – зазначила королівський біограф Анджела Левін.

Принц Гаррі

Принц Гаррі

Нещодавно бізнесмена помітили за покупками у магазині Swanky Tailor Kerrs у лондонському районі Сохо. Він приміряв кілька елегантних костюмів та залишив центр із сумкою для одягу. Це розцінили як данину поваги знаменитій племінниці, оскільки принцеса Уельська неодноразово обирала вбрання від цього бренду. 

Після цього Голдсміт побачили біля студії ITV у Лондоні. Він увійшов до будівлі з двома сріблястими валізами та з чохлом, у який були упаковані костюми.

Голдсміт загрожує репутації монархії

Голдсміт загрожує репутації монархії

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *