Орендована квартира: 4 прості ідеї перетворити нудний інтер’єр

Орендована квартира: 4 прості ідеї перетворити нудний інтер'єр
Орендована квартира: 4 прості ідеї перетворити нудний інтер'єр

Створити чудовий новий світ часто заважають обмеження з боку господарів. Перетворюємо орендоване житло на рідне, без жертв і руйнувань

На відміну від квартир для подобової оренди, які якісно ремонтують і ефектно декорують (часто – із запрошеним дизайнером), житло для довгострокової оренди зазвичай буває нейтральним. Якщо не сказати похмурим.

Переробити абсолютно все на свій лад зі зрозумілих причин неможливо. Хоча фахівці зі студії дизайну інтер’єру NewDesign можуть акуратно допомогти створити дизайн проект і в такому непростому випадку. Дизайнери цієї компанії мають величезний досвід у створенні не тільки дорогого і модного інтер’єру, а й зможуть допомогти людям перетворити сіре орендоване житло на затишний куточок.

Але додати інтер’єру характеру і настрою цілком реально. Ось 4 прості ідеї, які використовують самі дизайнери для облаштування орендованих квартир.

1. “Одягніть” меблі

Зшийте чохли на старі меблі, з якими господарі квартири або будинку не в силах розлучитися.

До речі, якщо потрібно “переодягнути” диван або масивне крісло, освоювати швейну машинку необов’язково – можна просто накрити предмет світлою тканиною і підсунути її під меблі.

2. Прикрасьте стіни

Боїтеся свердлити хазяйські стіни, щоб повісити улюблені фотографії або постери? Вставте їх у рамки або паспарту і виставте на відкритій полиці, що висить на відповідній висоті (найкраще, якщо витвори розташовуватимуться на рівні ваших очей). Не страшно, якщо рамки перекриватимуть одна одну. Плюс такого рішення – “експозицію” легко змінювати залежно від сезону і настрою.

3. Купіть “свої” крісла…

У вітальні не вистачає сидячих місць? Вирішити проблему допоможуть пуфи або крісла-мішки. Такі меблі коштують недорого, і їх легше перевозити з однієї квартири в іншу. Можна вибрати кілька різних пуфів, що перегукуються один з одним за кольором або формою.

Порада: Наповнювач крісел-мішків “злежується” з часом. Розуміючи це, одразу обирайте крісла з чохлами на блискавці – не тільки зовнішній, а й внутрішній чохол має розстібатися. Інакше, коли прийде пора повернути кріслу пружність, ви не зможете додати потрібну кількість “кульок”.

4. Купіть пару настільних ламп

Типовий мінус орендованих квартир – брак джерел освітлення. Вирішити проблему допоможуть настільні лампи – від класичних моделей до незвичайних дизайнерських світильників. Адже їх можна розміщувати не тільки на столі, а й в інших місцях. Поставте їх на приліжкові столики, якщо в спальні немає бра, на відкриті полиці шафи або на комод у передпокої.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *