Олена Кравець підставила саму себе: вхід у Квартал 95 їй тепер закритий і вона без роботи

Колишня зірка “Вечірнього кварталу” Олена Кравець офіційно опинилася безробітною. Причому, колишній її проєкт “Тихий вечір” закрито вже назавжди, а попроситися назад до “Кварталу” вона вже не може. Про це вона розповіла у відвертому інтерв’ю журналісту YouTube-проєкту “Розмова”. Також вона вважає, що головною причиною хейту всіх проєктів її колишніх колег, а також безпосередньо її самої це Володимир Зеленський.

Комікеса зізнається, що їй дуже важко було сказати своїм колегам про те, що вона хоче піти з шоу, але й залишатися теж не могла. А тепер ситуація склалася таким чином, що вона вже не може повернутися до “Кварталу”.

“У мене була певна перерва через початок повномасштабного вторгнення. Я виїхала з країни на пів року з дітьми. Там я дуже чесно зізналася собі у багатьох речах. Просто відчула, що мені дуже хочеться іти далі. Якщо висловитися метафорично, то мені був вже час зійти з цього великого класного корабля на якийсь свій моторний човник. Але він виявився з веслами. Я зрозуміла, що мені потрібно сказати хлопцям про те, що візьму паузу. Це було дуже важке рішення.

Зізнаюся, це трішки гордівлива історія – як вони без мене. Я була єдиною жінкою у “Кварталі”, тому думала, що підвожу людей. Але якщо я залишаюсь, то підвожу себе. Я не проти колективу, але мені потрібно було тоді обрати себе. Я не мислю категоріями, чи було вірним тоді моє рішення. На той момент воно для мене було єдиним можливим, вірним та чесним стосовно цих людей. Зараз, у професійному творчому плані, двері для повернення, на мій погляд, вже закрилися. А от у стосунках ні”, – каже Олена Кравець.  

Олена Кравець вважає, що повернутися до

Олена Кравець вважає, що повернутися до “Кварталу” вона вже не зможе

На думку актриси те що зараз відбувається у нашому суспільству, то є результатом того, що було закладено у людей ще за дового до війни, а критична ситуація просто розкрила людей, якими вони є насправді. 

Війна нас не змінює, а підсвічує та посилює те, що в нас було. А обставини в яких ми опинилися дали прорости цьому. Те що відбувається у сім’ях з багатьма людьми це колись кинуті зерна ще до війни. Війна дала цьому потужний ріст. Великі зміни у житті людей відбулися саме тоді, коли зросла вартість життя”, – вважає Кравець. 

Є люди, котрі використовують купу грошей, щоб дістатися до Зеленського

Є люди, котрі використовують купу грошей, щоб дістатися до Зеленського

Також Олена відповіла критикам, котрі дорікали їй за те, що шоу “Тихий вечір” забагато коштувало, як для військового часу та тим, хто казав, що краще б цю суму витратили на дрони або щось інше, що потрібно військовим.

Тихий вечір” на каналі “ДІМ” це те, чого мені хотілося як глядачці. Я дуже не люблю, коли зневажають глядача, кажучи: “Піпл схаває”. Так, “Тихий вечір” був дуже ризикованим проєктом з точки зору формату Late night show. Хотілося у суботній вечір зробити видох. Хотілося показати публічних людей, які стали в один ряд з не публічними та тих хто став зірками під час війни. Стало можливим, щоб поруч на одному дивані сиділи Дмитро Кулєба та ліфтер, котрий витягував мене з ліфту. Мені було дуже спокійно та тепло працювати. Але у нас контракт скінчився й шоу більше не буде виходити.

Хейт, котрий сипався на нас з приводу фінансування проєкту, пов’язаний з тим, що є політична боротьба й люди котрим важливо дістатися до головної людини в країні. Є ті, кому важливо дискредитувати її та готові витрачати на це дуже багато сил та грошей. Це пов’язано з моєю дотичністю до команди, яка зараз являє собою владу в Україні. Основний закид полягав у тому, що цей проєкт не на часі й краще б ці гроші витратили на щось інше. Але я дійсно вважаю, що ми робили важливу річ. Я не відчуваю, що тоді треба було робити якось інакше. Ми тоді отримали багато повідомлень – де “Тихий вечір”, я чекав вас від суботи до суботи. Але все це не стало причиною того, щоб контракт не продовжили.

Я розумію, що це вже перегорнута сторінка. Тепер мені дуже хочеться акторської гри, дубляжу – кіно, вистав. Мрію зробити та зіграти моновиставу про жінок. Але щоб це був не стендап, але жіночі історії де потрібно ковтати сльози через сміх”, – мрійливо каже актриса.

Требо дозволяти собі бути втомленими та не грати з дітьми

Треба дозволяти собі бути втомленими та не грати з дітьми

Олена народила трьох дітей. Старшій Марії зараз вже 21 рік й вони разом роблять подкаст, а от двійнятам Катерині та Івану зараз по вісім років й Кравець визнає. що це дуже складно.

Бути матір’ю трьох дітей це щастя, але з роллю матері я не справляюся. У нас с Наташкою Гаріповою є імпровізаційне шоу “Му мааам” де ми регочемо над тим, які ми матусі й до нас приходять такі самі, котрі впізнають в нас себе, тому що ми всі трішечки не справляємося. Той факт, що ми здатні в цьому зізнатися, мені здається, так само нашим дітям дає право зізнатися у своїх слабкостях та вразливостях. Бо вони не ідеальні й ми не ідеальні. Можна бути втомленими й дозволити собі не грати з дітьми, можна поплакати поруч із ними.

А от про що я шкодую, так це про те, що залишила доньку Машу у Кривому Рогу з батьками, коли ми переїхали до Києва. Їй тоді було одинадцять місяців. То був період нашого сходження. Знімали б квартиру не на десятьох, а на одинадцятьох”, – згадує Олена.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *