Олега Винника не дали в образу: на співака наїхав колишній друг, але тут заговорила головна вовчиця

Співак, продюсер Геннадій Вітер прокоментував зникнення не тільки з України, а й медіапростору популярного до 24 лютого українського артиста Олега Винника. Після початку повномасштабної війни він переїхав до столиці Німеччини, Берліну, де й досі живе. Інформатор-Україна дізнався в “ЖВЛ”, що Вітер намагався зв’язатися з Винником, якого вважав своїм другом.

Після інтерв’ю продюсера свій емоційний коментар в соцмережах написала очільниця офіційного фан-клубу Олега Винника – Валерія Барон. Але почнемо зі слів Вітера.

“Велике розчарування, єдине розчарування. Ти вважав людину насправді близькою людиною. Але після вторгнення ця людина просто зникла. Через моїх друзів він передав, що Гена мені навіть не телефонує. Перше, в мене немає його нового телефону, який він змінив буквально за два-три дні. По-друге, я намагався списатися з людиною, з якою він живе, з Таєю. Яка відповіла мені повідомленням через сім з половиною місяців. На яке я вже не відповів, бо розумів, що мені не цікаво. А Олег виявився, на жаль, дуже слабкою людиною. Який не зміг підтримати своїх друзів”, – зізнався Вітер.

Олег Винник (ліворуч) та Геннадій Вітер. Фото: Facebook/baron.valeriia

Олег Винник (ліворуч) та Геннадій Вітер. Фото: Facebook/baron.valeriia

Подейкують, що саме Вітер перейшов дорогу колишньому зірковому другу і став DISCOMAN. Це той загадковий артист, який виступає у перуці, яка схожа на волосся Винника. Ба більше – його кліп з’явився в соцмережах Олега, які в нього, за його ж словами, забрав колишній менеджер та продюсер Олександр Горбенко. За лаштунками українського шоу-бізнесу також кажуть, що продюсер “Музичної платформи, співак Геннадій Вітер приховуються під образом DISCOMAN. Втім він це не підтверджує.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений DISCOMAN 🪩🕺 (@discoman_music)

А ось головна фанатка Олега Винника Валерія Барон запевняє: Вітер – це і є DISCOMAN. Жінка емоційно відреагувала на інтерв’ю Геннадія та порушила свою обіцянку.

“Обіцяла собі жодного коментаря під усілякого роду брудом. Свято дотримувалась цієї обіцянки. Зараз не витримала. Буду лише по суті. Український продюсер та співак Геннадій Вітер, він же Gena Viter. Тоді вже додайте він же DISCOMAN. Як вже зазначати регалії, то всі. Кліп DISCOMAN досі знаходиться на вкраденій сторінці артиста Олега Винника. Як це уживається з розчаруванням? Чому він там взагалі з’явився? Відразу зазначу Олег до цього відношення не має. Чому це питання не муляє. Бо там велика кількість підписників і всі хоч по разу передивились і дізнались завдяки цьому про існування DISCOMAN”, – зазначила Барон.

Валерія Барон та Лдег Винник до повномасштабної війни. Фото:

Валерія Барон та Олег Винник до повномасштабної війни. Фото: Facebook/baron.valeriia

Також головна “вовчиця” висловила свою думку, що мовчання Винника (його вона називає паузою, тишею) було співаку вкрай необхідне.

“Дуже цікаво спостерігати, як суперстар, відомі, не дуже відомі, забуті і не зовсім, всі намагаються за рахунок імені артиста добитись того, щоб їх імена зайвий раз згадали на сторінках ЗМІ. Проявив себе кожен. І майже ніхто не сказав правди: людина живе там, де жила вже не одне десятиліття. Ні про кого жодного разу не сказав жодного кривого слова. Допомагає рідній ненці Україні власними коштами. Але ж це всім і муляє. Хейти збирають більше переглядів”, – підсумувала Барон.

Зазначимо, що під час повномасштабної війни Олег Винник лише раз дав інтерв’ю. Він не виступає з благодійними концертами та не спілкується з представниками преси. Через це, зокрема, про нього негативно висловились багато представників українського шоу-бізнесу, які не прийняли мовчазну позицію Винника.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *