Олег Винник приїде на білому коні, скаже: Дівчата, я скучав – Цибульську прорвало

Зникнення з публічного простору одного з найпопулярніших українських артистів до 24 лютого, а саме співака Олега Винника, вже майже не обговорюють в мережі. За два з половиною роки він дав лише одне інтерв’ю в столиці Німеччини, куди виїхав після початку повномасштабної війни. Інколи очільника “вовчиць” (так себе називають його шанувальниці) згадують в інтерв’ю журналісти та представники нашого шоу-бізнесу.

В інтерв’ю виданню “РБК Україна” співачка Оля Цибульська прокоментувала можливе повернення 50-річного Олега Винника до України та не прості часи в шоу-бізнесі.

Про Олега Винника та інших артистів за кордоном

“Коли ти перестаєш ідеалізувати людей, а просто їх сприймаєш такими, як є, розумієш, що може бути все, що завгодно. Я не виключаю, що за років п’ять Олег Винник приїде на білому коні, скаже: “Дівчата, я скучав“. Розкаже якусь історію, яка теребить кожну жіночу душу, як він плакав, як він сумнівався, але постійно заходив на сторінку кожної, читав її пости тощо. І все. Людська пам’ять може бути довгострокова та короткострокова. І коли нам дуже добре, спрацьовує короткострокова. Я можу прикинутися дурненькою, що вже такого не буде. Але різні люди, в них різне світосприйняття, і треба бути в адекваті, що може бути по всякому”, – розповіла Цибульська.

Раніше в Олега Винника була активна гастрольна діяльність в Україні

Раніше в Олега Винника була активна гастрольна діяльність в Україні

38-річна співачка стверджує, що людей, які намагаються більш-менш адекватно оцінювати простір, більше. Тож вона робить все для того, щоб її оточували саме такі люди.

“Для мене це моя Україна і для мене це мої люди. Я не чекаю на повернення тих, хто поїхав, не слідкую за тим, що в них у житті відбувається. Чесно, мені все одно. Вони думають, як далі жити, заробляти, творити та що придумати, щоб десь комусь бути потрібними. Мене більше хвилюють люди, які розкидані по світу. Мені хочеться тут робити щось, щоб вони бачили сенси й хоч якийсь маленький гачок, за який можна зачепитися та приїхати назад. Бо ми дуже класний народ і я вірю, що нам треба триматися купи”.

Про складні часи в шоу-бізнесі

Цибульська згадала часи, коли по радіо та телебаченню крутили російських виконавців, зокрема, теперішніх активних путіністів Микола Баскова та Філіпа Кіркорова.

“Коли я приносила свої пісні на радіо, мені казали: “Ну що, тебе після Баскова поставити? Послухай, яке там аранжування, скільки воно коштує. Подивись на кліп їхній з Таєю Повалій який коштує 55 тисяч доларів“. А тоді дійсно щоб записати пісню, треба була набагато більша сума, ніж зараз. Режисери казали, що вони від 15 тисяч доларів. Це що, нирку піти здати чи що? І це не вигідніше. Ти шукав можливості, але всі цілилися в такий шоу-бізнес”, – згадала Цибульська.

Випускниця української “Фабрики зірок” зазначила, що російські артисти тоді мали змогу собі орендувати, наприклад, столичний “Палац “Україна”, знімати дорогі відеороботи та аранжування.

“А ми тинялися туди-сюди, десь там підзаробив, там підзаробив, там домовився, там ще щось. Ти отак між крапельками, але все одно коли інакше не можеш, розумієш, що то для тебе природно. Зі мною так було після “Фабрики”, коли ми опинилися в Москві, готувалися до конкурсу, щоб представляти Україну. Ми тоді два місяці були на підготовці, після чого я сказала, що це взагалі не моє, і люди не мої, і воно мені не підходить, і я хочу додому”, – підсумувала співачка.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *