Офіційно не холостяк: ексучасник гурту Время и Стекло розсекретив обраницю. І це не Мішель Андраде

Наприкінці цього місяця колишній учасник гурту “Время и Стекло” Олексій Завгородній, який більше відомий як Позитив (POSITIFF), часто потрапляв в новини. Він презентував нову романтичну пісню “А може, хочеш?” та кліп на неї. І почав підігрівати інтерес до релізу: натякати на роман зі співачкою Мішель Андраде. У 2010-х вони працювали з продюсерами Олексієм Потапенком (репер Потап) та Іриною Горовою.

Деякі шанувальники навіть повірили в те, що між друзями, як вони себе ідентифікували до цього, і справді виникли почуття. Втім, в кулуарах шоу-бізнесу давно знали, але не афішували справжнє ім’я обраниці Завгороднього. І нарешті 34-річний зірковий уродженець Києва розсекретив її ім’я.

Олексій опублікував відео, яке зняв на зеленій галявині посеред дерев. В кадрі з’явилась режисерка, хореографиня Юлія Сахневич. Саме з нею 2020 року співак брав участь в сьомому сезоні популярного телешоу “Танці з зірками”. В невеликому відео Сахневич цілує Завгороднього. Писати зворушливий текст співак не став – залишив лише лаконічний смайлик з червоним серцем. На довгоочікуване зізнання Олексія відреагували зіркові друзі та представники українського шоу-бізнесу. Хтось поставив лайк, як, наприклад, співачка Віра Брежнєва, телеведуча Соломія Вітвіцька, акторка студії “Квартал 95” Ірина Гатун, шоумен Юрій Ткач та інші. А хтось прокоментував, і, до речі, зробив це з гумором.

Мішель Андраде, якій приписували роман з Олексієм, запитала: “А як же я?”. Її підтримали блогерка Даша Астаф’єва та шоумен Анатолій Анатоліч, які жартома поставили такі самі питання. А ось Надя Дорофєєва, з якою Олексій співав в гурті “Время и Стекло” та його експродюсерка Ірина Горова запитали в коментарях: “А як же Мішель?”. Авжеж вони ще давно знали про справжню обраницю Завгороднього.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений POSITIFF | Oleksii Zavgorodnii (@positiff)

Зазначимо, що тривалий час Олексія вважали завидним холостяком. У 2021 році він завершив розлучення з Ганною Завгородньою, однією з найкращих подруг співачки Насті Каменських. Вони були в шлюбі вісім років, а зустрічатися почали ще тінейджерами. Нещодавно, до речі, Ганна вдруге вийшла заміж. Свого обранця вона не розсекретила.

Щодо Юлії Сахневич, то вона виступала в балеті гурту “Время и Стекло”, то ж з Олексієм знайома давно. Хореографиня брала участь в кількох сезонах шоу “Танці з зірками”. Її партнерами, зокрема, були актор Павло Вишняков та телеведучий, який від початку повномасштабної війни служить в ЗСУ, Даніель Салем. Щодо публікації Позитива, Юлія не стала робити репост. На її сторінках не має фото з коханим, але, вочевидь, після розсекречення вони з’являться.

Олексій Завгородній та Юлія Сахневич на шоу

Олексій Завгородній та Юлія Сахневич на шоу “Танці з зірками”

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *