Одяг та мова тіла: що сказали експертам вбрання та жестикуляція Кейт Міддлтон на Вімблдоні

42-річна принцеса Уельська тріумфально повернулася на Вімблдон. Багато фанатів помітили, що з цієї нагоди королівська особа надягла свій улюблений зелено-фіолетовий бант. Кейт з 2016 року стала покровителькою Всеанглійського клубу лаун-тенісу, також відомого як AELTC. Він займається організацією Вімблдону. З 2017 року мати трьох дітей одягала елегантну брошку у знакових кольорах турніру щоразу, коли відвідувала Вімблдон.

14 липня 2024 року для візиту на Вімблдон принцеса обрала лавандову сукню від Safiyaa London за 1295 фунтів стерлінгів на своєму другому публічному заході після оголошення про те, що вона проходить курс лікування від раку.

«Фіолетовий колір глибоко королівський, але також означає мужність. Чого у принцеси, очевидно, в надлишку», – заявила британська колумністка Ліз Джонс.

Глибоко королівський колір. Фото: Getty Images

Глибоко королівський колір. Фото: Getty Images

Також експерти проаналізували жести принцеси.

«Кейт виточувала тут царську впевненість, вітаючи прихильників захопленим і злегка здивованим помахом руки. Одягнена в яскраво-фіолетову сукню Кейт мала розслаблений та елегантний вигляд. І те, як вона провела кілька довгих хвилин, спілкуючись із людьми за лаштунками, створювало враження, що вона не поспішає бігти у зручні місця», – пояснила авторитетний експерт з мови тіла Джуді Джеймс.

Кейт із дочкою Шарлоттою. Фото: Getty Images

Кейт із дочкою Шарлоттою. Фото: Getty Images

Водночас вона зазначила, що принцесі було необхідно заспокоїти себе. Це бажання видав акуратний жест. Міддлтон зробила його, коли до неї особливо була прикута увага.

«Жестикуляція Кейт мала жвавий вигляд, і було всього кілька миттєвостей, коли вона пригладжувала волосся жестом, який красномовно говорив, що вона знову не в найкращій формі», – наводить Mirror слова Джеймс.

Акуратний жест. Фото: Getty Images

Акуратний жест. Фото: Getty Images

Коли Кейт та її дев’ятирічна дочка Шарлотта прибули, щоб зайняти свої місця у Королівській ложі на Центральному корті, їх зустріли оплесками. Разом з Піппою Міддлтон вони спостерігали за тим, як чинний чемпіон Карлос Алькарас здобув перемогу над Новаком Джоковичем, обігравши його у трьох сетах.

Піппа, Шарлотта та Кейт на трибуні. Фото: Getty Images

Піппа, Шарлотта та Кейт на трибуні. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *