Новий будинок Бредлі Купера: трисотрічна класика та мінімалістична сучасність

48-річний голлівудський джентльмен Бредлі Купер та 28-річна супермодель Джіджі Хадід мають серйозні плани один на одного. Коли стало відомо, що Купер купив розкішний особняк вартістю 6,5 мільйонів доларів у Пенсільванії неподалік від маєтку Іоланди Хадід – матері Джіджі – прихильники зрозуміли, що наміри у пари більш ніж серйозні. Нагадаємо, що зірки були вперше помічені разом у жовтні 2023 року, їх познайомили спільні друзі. Повідомляється, що у сімейному маєтку Хадід виховувала свою дочку Хай за часів пандемії. Який вигляд має величезний будинок Бредлі, в якому, швидше за все, вони з Джіджі будуть проводити час?

Особняк розташований на ділянці землі площею 13 га. Будівля збудована в 1704 році, за три століття вона зазнала кількох реконструкцій, внаслідок чого вийшов старовинний будинок із сучасною атмосферою.

Старовинний будинок із сучасною атмосферою

Старовинний будинок із сучасною атмосферою

Усередині заміської резиденції сім спалень і шість ванних кімнат, а також відреставрований гостьовий будинок та кам’яний сарай. Кімнати відсилають до простого класичного стилю із затишними деталями: камінами з каменю та дерев’яними стелями.

Простий класичний стиль

Простий класичний стиль

Оскільки будинок був оновлений, то встановлена сучасна техніка та меблі: кухня заповнена необхідними побутовими приладами та мінімалістськими меблями, простими світильниками та глянсовими стільницями із сірого каменю.

Кухня

Кухня

Ванні кімнати були відремонтовані та оснащені кам’яними раковинами та стильними акцентами. Купер також зможе проводити свої тренування у просторому фітнес-центрі та відпочивати на затишній веранді з видом на пишний зелений ландшафт.

Відпочивати на затишній веранді

Відпочивати на затишній веранді

На території особняка є розкішний басейн, гарний ставок та вихід до тихого приватного озера, де гості актора зможуть покататися на каяках та каное. Номінант «Оскара-2024» родом із містечка Абінгтон неподалік Філадельфії, тому він не новачок у цьому штаті. Не випадково, що його сільський маєток знаходиться всього за вісім хвилин їзди від будинку родини його дівчини Джіджі Хадід, з якою, за повідомленнями інсайдерів, він нещодавно провів День закоханих у своїй нью-йоркській квартирі.

Бредлі Купер і Джіджі Хадід у Нью-Йорку

Бредлі Купер і Джіджі Хадід у Нью-Йорку

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *