Нова дівчина Бреда Пітта хоче помирити його з Анджеліною Джолі

Поки стосунки Бреда Пітта з колишньою дружиною Анджеліною Джолі залишаються вкрай напруженими, роман актора з Інес де Рамон, екскоханою Пола Веслі з «Щоденників вампіра», набирає обертів. Розгрібаючи численні судові проблеми, пов’язані з розлученням, Пітт саме в обіймах Інес знаходить втіху і підтримку. Як виявилося, дівчині зовсім не до вподоби, що її бойфренд у таких жахливих стосунках із колишньою дружиною, і вона хоче йому допомогти.

Про це повідомило близьке до пари джерело у розмові з US Weekly. За словами інсайдера, де Рамон сподівається, що її спокій і стійкість допоможуть Пітту залагодити конфлікт із Джолі та сприяють їхньому спілкуванню.

«Інес хоче, щоб Бред знайшов спокій, пробачив і пішов далі. На її думку, для нього немає сенсу зберігати ворожість», – поділився співрозмовник видання.

Інес де Рамон. Фото: Getty Images

Інес де Рамон. Фото: Getty Images

За іронією долі Інес навіть є за що подякувати Анджеліні. Адже завдяки скандальним судовим розглядам, які набули широкого розголосу в ЗМІ, Бред та Інес стали набагато ближчими, ніж раніше. Та й взагалі, перебування поряд з Рамон додало в життя актора якийсь сенс, адже спільні з Анджеліною діти, на жаль, від нього відвернулися.

«Можливість бути з нею внесла новий сенс у його життя. Бред не може натішитися тому, як шалено він закоханий. Вони доповнюють один одного», – додало джерело.

Бред Пітт. Фото: Getty Images

Бред Пітт. Фото: Getty Images

Дикі танці

Донька Бреда Пітта та Анджеліни Джолі Шайло чудово танцює: це доводить кліп, який виклав у соцмережі її хореограф Ліл Келаан Картер. На кадрах видно, як Шайло танцює соло під яскраві танзанійські ритми Uncle Waffles and Tony Duardo. Дівчина, одягнена у спортивні штани, кросівки та футболку оверсайз, показала всю свою пристрасть до танців та високий рівень майстерності на виступі, який похвалив хореограф.

«Її рухи божевільні. Дякую за твою енергію, Шайло», – поділився він у підписі.

Шайло танцює

Шайло танцює

Проте прихильники колишньої голлівудської пари танець не оцінили.

«Цікаво, це відео стало б популярним, якби прізвище дівчинки було не Джолі-Пітт?»;
«Якийсь дивний танець, більше схоже на конвульсії. Та й загалом видно, що їй важко»;
«Ні, не подобається. Немає пластики, не чіпляється погляд»;
«Все-таки зробила мама із дівчинки хлопчика»;
«Природа на дітях відпочила».

@bradpittsupport via lilkcarter on ig (Shiloh got tagged on the reel) #bradpitt #angelinajolie #shilohjoliepitt #dancer ♬ sonido original – Brad Pitt Support

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *