Ніхто не хоче помирати: сестра Софії Ротару згадала про мобілізацію та зізналась, чи спілкується з зірковою родичкою

Вже тривалий час Герой України, титулована співачка Софія Ротару не дає інтерв’ю, коментарів та майже не веде соцмережі. Про її місцеперебування стало відомо лише в жовтні минулого року. Молодша сестра артистки, співачка Ауріка Ротару, розповіла, що Софія Михайлівна живе в будинку під Києвом разом з сином Русланом.

Втім у новому інтерв’ю Ауріка Ротару була небагатослівна про старшу сестру та її родину. Про це Інформатор-Україна дізнався на YouTube-каналі блогерки Аліни Доротюк.

На початку повномасштабної війни, 7 березня 2022 року, син Софії Ротару, Руслан Євдокименко, та онук Анатолій намагалися незаконно покинути Україну. Їх в компанії інших чоловіків затримали при перетині кордону з Молдовою. Згодом Анатолій все ж таки виїхав до Європи, де зараз живе. Племінник Ауріки Михайлівни, Руслан, за її словами, був з матір’ю під Києвом.

 

Аліна Доротюк поцікавилась, як Ауріка Ротару ставиться до того, що деякі чоловіки призовного віку виїжджають з країни. Особливо враховуючи той факт, що її зять не поїхав за кордон. Він працює в прокуратурі і будь-якої миті може бути мобілізований. На що молодша сестра Софії Ротару впевненню відповіла, але племінника Анатолія згадувати не стала.

“Тут можна двояко до цього ставитися. З одного боку я розумію, що ніхто не хоче помирати. Взагалі молоді хлопці, які не знають, що таке війна. Вони ніколи не стріляли, не тримали зброю в руках. Вони налякані і звісно хочуть втекти з України. Я вважаю, що в ЗСУ повинні йти люди, які мають досвід у воєнній справі. Або повинні йти ті, які хочуть захищати нашу країну… Мені їх і жаль, і розумію, що вони не хочуть помирати”, – зауважила Ауріка Ротару.

Аліна Доротюк зауважила – багато добровольців, або з досвідом, загинули і військо потребує підкріплення. На що співачка ще раз зазначила – вона не може засуджувати ухилянтів.

Аліна Доротюк та Ауріка Ротару. Фото: Instagram/dorotiuk_

Аліна Доротюк та Ауріка Ротару. Фото: Instagram/dorotiuk_

Вже тривалий час в мережі пишуть, що росіяни планують конфіскувати елітний готель Софії Ротару в Ялті. Він вже тривалий час не функціонує, а через підтримку співачкою ЗСУ, до артистки в росіян чимало запитань. Організація так званих “Ветеранів Росії” виступила з пропозицією – переобладнати віллу на госпіталь для військових, які вбивали українців. Це окупанти вважають помстою. Втім внести якісь подробиці в цю гучну справу Ауріка Ротару не стала.

Вілла Софії Ротару в тимчасово окупованому Криму

Вілла Софії Ротару в тимчасово окупованому Криму

“Вибач, Аліно, але я нічого про це не знаю. Не знаю, що там відбувається. Тому я це коментувати не можу, бо я нічого не знаю”, – лаконічно заявила співачка, яка зараз активно бере участь в благодійних заходах.

Доротюк поцікавилась, чи спілкуються сестри між собою. Ауріка відповіла, що так. Втім на запитання, чи в Україні Софія Михайлівна, відповідати не стала.

“Так, ми підтримуємо стосунки. Єдине, що я вам можу сказати, що вона здорова, в неї все добре. Більше я нічого коментувати не буду”, – підсумувала Ауріка.

Зазначимо, що в Софії Ротару є три сестри та два брати. Всі, окрім старшої, Зінаїди, яка в ранньому віці втратила зір, живуть в Україні. В інтерв’ю Ауріка зазначила, що з сестрою Лідією їздила на ювілей, 80-річчя, до Зінаїди до Молдови, де та проживає. Про Софію Ротару вона не згадала.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *