Нічого особистого, тільки бізнес: Шарліз Терон виправдалася за довгу відсутність у соцмережах

48-річна володарка «Оскара» зробила перший пост в соцмережах за останні три місяці. Шарліз пояснила, що спричинило її тривалий цифровий детокс. Виявилося, що актриса вирішила відкрити свій бізнес.

«Останнім часом я трохи зникла, але я маю гарне виправдання, клянуся. Тому що… Я відкрила студію танців! Поряд із моїми творцями та незрівнянними іконами Латріною Болджер-Вашингтон та Тайреллом Вашингтоном ми створили The Six Compound. Місце зі свіжим поглядом на еволюцію та майбутнє танцю та вистави. Місце, де танцюристи/виконавці можуть проявити себе в інклюзивному та інноваційному просторі разом із найкращими педагогами та хореографами у бізнесі прямо зараз», – розповіла Шарліз.

Перші заняття у школі Терон уже відбулися. Для танцюристів віком від 8 до 18 років анонсували два дні навчання, знайомства зі світом розваг та відповіді на питання з провідними професіоналами.

Шарліз Терон. Фото: Getty Images

Шарліз Терон. Фото: Getty Images

У квітні 2024 року Шарліз привела з собою молодшу дочку Августу на показ мод Christian Dior pre-fall 2024. Зірка фільму «Шалений Макс: Дорога люті» та її семирічна спадкоємиця були одягнені у вбрання від Dior. Вони сиділи у першому ряду під час шоу, яке пройшло у Бруклінському музеї у Нью-Йорку. До цього Терон взяла із собою Августу та Джексон до Діснейленду.

З дочкою Августою на показі мод Christian Dior. Фото: Getty Images

З дочкою Августою на показі мод Christian Dior. Фото: Getty Images

Артистка стала прийомною матір’ю дівчаток у 2012 та 2015 роках. У травні 2018 вона розповіла про своє рішення в інтерв’ю Челсі Хендлер для журналу Elle.

«Я завжди знала, що в цьому світі так багато дітей, які не мають сімей. Усиновлення – це дуже особиста справа. Я знаю людей, яких дуже люблю, які не відчувають, що можуть виховати ще одну дитину як свою власну. Я поважаю це. Але щодо мене – і я в цьому не самотня – я ніколи не бачила різниці у вихованні прийомної дитини порівняно з моєю власною біологічною дитиною», – пояснила Терон.

Артистка додала, що завжди хотіла мати прийомних дітей. Про це вона говорила і з партнерами.

З корейською співачкою Кім Джису та дочкою Джексон. Фото: Getty Images

З корейською співачкою Кім Джису та дочкою Джексон. Фото: Getty Images  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *