Не лише Блейк Лайвлі: знаменитості висміюють Кейт Міддлтон за невдалий фотошоп

Після перенесеної операції на черевній порожнині Кейт Міддлтон уникає публічних виходів. Це породило безліч чуток про те, що відбувається із дружиною принца Вільяма. Нещодавно з нагоди Дня матері в Мережі з’явився новий офіційний портрет принцеси Уельської, знято разом з усіма своїми дітьми. Однак уважні шанувальники королівської родини звернули увагу на те, що кадр має такий вигляд, ніби його зібрали з кількох фотографій.

Наприклад, рука Кейт здається немовби прифотошопленою від іншого фото. На місці, де має бути рукав принцеси Шарлотти, виявилося чомусь порожнє місце. Знайшлися й інші дива на цьому кадрі.

Невістка короля виправдалася за це фото: вона запевнила, що захопилася фотошопом і не помітила, як припустилася помилок під час редагування знімка. Акторка Блейк Лайвлі вирішила пожартувати з коментарів принцеси.

Блейк Лайвлі

Блейк Лайвлі

Зірка серіалу «Пліткарка» оприлюднила фото, на якому постала немовби лежача біля басейну: обличчя актриси явно було додано до зображення іншої жінки. Редагування зазнала і її рука: надмірно великий палець на правій руці суттєво відрізнявся від інших.

«Тепер ви знаєте, чому я зникла», – з гумором прокоментувала Блейк.

      Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Blake Lively (@blakelively)

Крім того, король Нідерландів Віллем-Александр нещодавно розмовляв із представниками громадськості під час королівських заручин у Зутфені. Маленька дівчинка спитала короля про його сімейне фото. Вони обговорили портрет.

«Принаймні, я не користувався фотошопом», – зауважив Віллем-Александр.

Королівська родина маніпулює британцями

Видання The New York Times нещодавно опублікувало статтю, де повідомляється, що британці вкрай стурбовані здоров’ям Кейт Міддлтон. При цьому вони зі спокійною совістю цькують Меган Маркл. На думку автора статті, так королівська родина маніпулює суспільством – роздмухує суперництво принцеси та герцогині. Тим часом у Сполученому Королівстві після виходу з ЄС є безліч реальних проблем, які вважають за краще ігнорувати.

Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон

І ці проблеми набагато серйозніші, ніж будь-які суперечки з приводу відредагованої фотографії принцеси Уельської. А заманювання жінок у пастку суспільних ролей, їх нацьковування та навішування ярликів символів чесноти чи пороку є потужним та політично доцільним інструментом для відволікання уваги.

Меган Маркл

Меган Маркл

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *