Не дотягнув до Ді Капріо: Ксенія Мішина відмовила залицяльнику через фільм Титанік

Особисте життя акторки Ксенії Мішиної активно почали обговорювати з того часу, як вона взяла участь в першому сезоні романтичного телешоу “Холостячка”. Лише нещодавно вона вперше розповіла, як пішла від батька свого 11-річного сина Платона, коли була лише на п’ятому місяці вагітності. А тепер поділилась деталями про першого чоловіка в її житті та згадала залицяння від хлопчика в початковій школі.

Все це 34-річна уродженка тимчасово окупованого Севастополя розповіла в новому проєкті Катерини Осадчої “Пісня мого життя”. Акторка стала однією з чотирьох зіркових гостей третього випуску шоу. За правилами проєкту учасники загадують пісні, що асоціюються у них з певним важливим періодом життя, а сучасні українські артисти виконують їх на сцені.

Мішина загадала пісню My Heart Will Go On канадської співачки, переможниці конкурсу “Євробачення-1988” Селін Діон. Композиція стала саундтреком легендарного фільму “Титанік” режисера Джеймса Кемерона. На сцені хіт виконала учасниця шоу “Голос країни-13” Христина Старикова. Ксенія згадала, що коли фільм вийшов у світовий прокат, вона навчалась у другому класі. Мішина стала фанаткою стрічки: на стінах її кімнати були із зображеннями Кейт Вінслет та Леонардо Ді Капріо, які зіграли головні ролі.

Герої фільму

Герої фільму “Титанік”

У той час Ксенія товаришувала з хлопцем Сашком, який, дізнавшись про її захоплення фільмом, підготував сюрприз. Він власноруч змайстрував для майбутньої акторки корму корабля, щоб вона могла відчути себе головною героїнею “Титаніка”.

“Він у той момент навіть намагався мене поцілувати, але я засоромилася і сказала: “Ні, я не буду з тобою цілуватися, ти не Леонардо Ді Капріо!”. Тоді у мене було бажання – от би в мене з’явився такий Сашка, в якого я закохаюся по-справжньому, як Кейт у Леонардо (у фільмі герої Роза та Джек відповідно. – Ред.)”.

Про перше кохання

Коли Мішина вступила до університету, вона почала спілкуватися з компанією, в якій їй сподобався один хлопець. Ксенія закохалась, але боялась про це йому розповісти. За словами акторки, вона мріяла, засинала і прокидалася з думками про нього. Через деякий час хлопець все зрозумів.

“Цього хлопця теж звали Сашко. Я сіла до нього в машину і він одразу мене поцілував. У машині грала ця пісня Селін Діон з “Титаніка” My Heart Will Go On. Це була невипадковість. Це був перший чоловік у моєму житті, перше кохання. Воно було настільки красивим, чесним і чистим. Нам не потрібно було нічого, окрім нас двох”.

Стосунки пари тривали 4 роки. Мішина зрозуміла, що їй потрібно рухатися далі і будувати акторську кар’єру. А задля цього їй потрібно було переїжджати до Києва. Водночас Олександр залишився в Севастополі.

” – Наше кохання на цьому і закінчилось. Мені здається, що для нього це розставання було болісним. Але він підписаний на мене в Instagram, – розповіла Ксенія Мішина.
– А ти стежиш за ним?, – запитала Катерина Осадча.
– Ні, на жаль, я не стежу за ним. Але я підтримую зв’язок з друзями, ми з однієї компанії. Знаю, що в Сашка народилась донечка”, – зізналась Мішина.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *