Нам страшно за них: Меган Маркл і принц Гаррі вимагали убезпечити дітей від негативного впливу соцмереж

Меган Маркл та принц Гаррі вітали слухання юридичного комітету Сенату США з безпеки дітей в Інтернеті. Керівники гігантів соціальних мереж дали свідчення у судовому комітеті перед батьками, чиї діти постраждали чи померли через шкідливий контент у Мережі. Колишня акторка та британський принц закликали до термінових змін, щоб убезпечити дітей у соціальних мережах.

«Ми вітаємо хоробрість та рішучість тисяч батьків по всій країні, чиї зусилля привели до цього слухання. За останні кілька років ми провели час із багатьма з цих сімей, вислуховуючи їхній душевний біль за дітей та їхні надії на термінові зміни, які необхідні в онлайн-просторі», – повідомили герцоги Сассекські.

Гаррі та Меган на слуханні

Гаррі та Меган на слуханні

Меган та Гаррі виховують двох дітей – 4-річного сина Арчі та 2-річну Лілібет. Подружжя наполягає на необхідності змін у суспільстві для майбутніх поколінь.

«Це питання, яке виходить за межі поділу та партійних ліній, як ми бачили на слуханнях у сенаті. Найкраще виховання у світі не може убезпечити дітей від цих платформ. Як поділився з нами один із батьків: “Якби кохання могло врятувати їх, всі наші діти все ще були б тут”. Нині не час перекладати відповідальність на інших. Настав час внести необхідні зміни до джерела, щоб убезпечити наших дітей», – зазначили опальні представники британської королівської родини.

Батьки із фотографіями своїх загиблих дітей

Батьки із фотографіями своїх загиблих дітей

Герцоги Сассекські через свій благодійний фонд Archewell провели батьківський саміт, присвячений психічному здоров’ю в епоху цифрових технологій. Вони підтримували батьків, які ділилися своїм досвідом.

«Припиніть розсилати дітям контент, який ви не хотіли б показувати своїм дітям. Нам треба відмовитись від ідеї, що з дітьми щось не так. Ні, винний цей світ, який ми дозволяємо створювати навколо них», – обурився молодший син британського короля Чарльза III.

«Світ Інтернету та соціальних мереж зараз впливає на всіх – ми всі просто хочемо почуватися в безпеці», – цитує The Sun Меган Маркл.

Марк Цукерберг явно почувається не дуже добре

Марк Цукерберг явно почувається не дуже добре

Серед тих, хто постав на допиті в судовому комітеті сенату, були Марк Цукерберг, а також гендиректор Snapchat Еван Шпіґель.

«Я знаю, що ви цього не хотіли, але на ваших руках кров. У вас є продукт, який вбиває людей», – уїдливо заявила їм сенатор-республіканець Ліндсі Грем.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *