На випускному старша донька Метта Деймона перехитрила папараці, решта сім’ї попалася – фото

53-річний володар «Оскара» Метт Деймон та його дружина Лучана Барросо виховують трьох дочок – 18-річну Ізабеллу, 16-річну Джіа та 13-річну Стеллу. Нещодавно велика сім’я відзначила важливу подію: Ізабелла закінчила школу. Актора бачили вдень у супроводі дружини, середньої та молодшої доньки, коли вони виходили з машини, щоб відвідати шкільний випускний вечір. Що цікаво – до кадру фотографів потрапили всі, крім Ізабелли, оскільки вона приїхала до навчального закладу заздалегідь.

Деймон вибрав невибагливий образ casual для сімейного заходу. Він одягнув сіру футболку поло, кремові штани та білі кросівки. Образ доповнили сонцезахисні окуляри. На підмізинному пальці актора красувалася незмінна обручка.

Метт Деймон та Лучана Барросо з дочкою Джіа. Фото: BackGrid

Метт Деймон та Лучана Барросо з дочкою Джіа. Фото: BackGrid

Лучана мала легкий вигляд у костюмі блідо-блакитного кольору. Топ без рукавів та штани вільного крою вона також поєднувала зі зручним спортивним взуттям. Образ доповнили окуляри-авіатори та біла сумочка на ланцюжку. Обранка володаря премії «Оскар» одягла золоті прикраси – лаконічні сережки-крапельки, кілька браслетів та каблучок.

Перед урочистістю. Фото: BackGrid

Перед урочистістю. Фото: BackGrid

Джіа вибрала білий літній сарафан міді з дрібним квітковим принтом та розрізом збоку, темні шкарпетки та білі кросівки. Дівчинка залишила волосся розпущеним із проділом посередині. Аутфіт довершили тонкий ланцюжок із кулоном та браслет. Подружжя посміхалося, жваво перемовляючись із рідними та друзями.

Метт познайомився з Лучаною у 2003 році в Маямі, коли вже був відомим актором. Його не збентежило те, що дівчина з аргентинським корінням працює барменом і має дочку від першого шлюбу. Він виховав дівчинку як рідну. Алексії зараз 24 роки. Деймон та Барросо зіграли весілля 9 грудня 2005 року в Нью-Йорку, обраниця артиста на той момент була вагітною. Ізабелла з’явилася на світ у Маямі 11 червня 2006 року. У серпні 2008-го у подружжя народилася друга спільна дочка Джіа, а в жовтні 2010-го сім’я поповнилася Стеллою.

Метт Деймон з дружиною. Фото: Getty Images

Метт Деймон з дружиною. Фото: Getty Images

Ізабелла успадкувала почуття гумору зіркового тата. «Вона одна із найкумедніших людей, яких я коли-небудь зустрічав. Вона справді класна», – зазначив Метт в одному з інтерв’ю. Актор тетралогії про Джейсона Борна також розповів, що дочка дивиться фільми за його участю, тільки якщо відгуки жахливі. За словами Метта, сім’я принесла щастя у його життя, яке до цього було заповнене лише кар’єрою. Тепер він завжди після зйомок поспішає додому, де його люблять і чекають.

Зразковий сім'янин. Фото: Getty Images

Зразковий сім’янин. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *