Монатік прихопив чужу нагороду та повторив переможний поцілунок Усика з дружиною

Співак Дмитро Монатік хоч і не був навіть номінований на музичну премію Yuna, без статуетки після церемонії вручення нагород не залишився.

У київському “Жовтневому палаці” напередодні відгриміла 13-та Національна музична премія YUNA. Монатік разом із блогеркою Дашею Квітковою об’являли переможця в номінації “Найкраща виконавиця”. Нею стала співачка Kola, відома піснями “Чи разом?”, “Упіймай моє серце” та іншими.

Telegram oembed: https://t.me/informator_live/2415

З церемонії нагородження Дмитро Монатік вийшов, прихопивши одну із нагород. На самому заході багатьох виконавців не було, тож співак міг забрати статуетку, аби передати її переможцю. А у “сторіс” в соцмережі він жартував, що отримав нагороду як найкращих ведучий церемонії.

Монатік із Квітковою після вручення нагороди Kola

Монатік із Квітковою після вручення нагороди Kola

Монатік вибіг із “Жовтневого палацу” радісно розмахуючи статуеткою та поцілував дружину Ірину – ця сцена нагадала поцілунок боксера Олександра Усіка з його жінкою Катериною після переможного бою з Тайсоном Ф’юрі. Після цього співак закинув нагороду у багажник своєї машини, поспілкувався з фанатами та знайомими та поїхав.

Хто став переможцем Yuna-2024

Нагороди вручали за релізи, випущені у січені-грудні 2023 року. Гурт “Антитіла” став фаворитом премії, забравши три статуетки (найкращий рок-гурт, найкращий відеокліп та найкраща пісня року – “Фортеця Бахмут”). Відкриттям року стала Клавдія Петрівна, виконавцем Артем Пивоваров, а кращим альбомом назвали “QIRIM” Джамали. Поп-гуртом року назвали LATEXFAUNA, а нагороду за найкращий дует забрали SHUMEI та Злата Огнєвіч (пісня “Буревіями”).

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *