Молодше на 16 років: у Наомі Кемпбелл роман із саудівським мультимільйонером

Наомі Кемпбелл знову спровокувала чутки про романтичний зв’язок із Мохаммедом Аль Туркі. Чорна пантера зблизилась із кінопродюсером ще кілька років тому. Вперше їх помітили разом у листопаді 2021 року у Досі. Вже через місяць Наомі та Мохаммед з’явилися разом на кінофестивалі Red Sea у Саудівській Аравії, при цьому вони трималися за руки на килимовій доріжці.

З того часу Кемпбелл та Аль Туркі супроводжували одне одного на багатьох заходах, включаючи Каннський кінофестиваль у 2023 році, Паризький тиждень моди у 2022 та 2023 роках та кілька ексклюзивних вечірок. Аль Туркі був серед гостей на спеціальному заході на честь дня народження Кемпбелл у 2023 році у Франції. Він весь вечір сидів поруч з іменинницею.

У лютому 2024 року топмодель та мультимільйонер із Саудівської Аравії були присутні разом на церемонії вручення премії BAFTA у Лондоні. Вони позували на червоній доріжці та, як повідомляється, залишалися одне з одним усю ніч.

Наомі Кемпбелл та Мохаммед Аль Туркі на премії BAFTA

Наомі Кемпбелл та Мохаммед Аль Туркі на премії BAFTA

Останнім часом Наомі та Мохаммед стали ще ближчими. В оточенні зірки світових подіумів стверджують, що вони вже не просто друзі. Нещодавно пара провела спільну відпустку на Близькому Сході.

«Наомі дуже педантична у виборі того, з ким вона проводить час, і вона зблизилася з Мохаммедом. Їх об’єднала любов до моди та мистецтва, і у них багато спільних друзів. Наомі була з ним у Дубаї та, здавалося, немає людини на світі щасливішої за неї. Вони проводять багато часу разом, між ними пробігає іскра», – цитує Daily Mail інсайдера.

Між ними пробігає іскра

Між ними пробігає іскра

Про статус відносин говорить і той факт, що муза провідних дизайнерів втретє за останні місяці з’явилася на публіці з обручкою, інкрустованою величезним діамантом, на підмізинному пальці. Кемпбелл бачили в розкішній прикрасі на 52-му дні народження колишнього редактора британського Vogue Едварда Еннінфула в ресторані China Tang готелю Dorchester в Лондоні, а також на вечірці на честь дня народження репера Пі Дідді.

Топмодель та бізнесмен відвідують різні заходи

Топмодель та бізнесмен відвідують різні заходи

Наомі була заручена з басистом U2 Адамом Клейтоном, а також з італійським бізнесменом Флавіо Бріаторе. У неї були романи з репером Skepta, Ліамом Пейном, Робертом Де Ніро, Джерардом Батлером, Терренсом Говардом, Майком Тайсоном та російським мільярдером Владиславом Дороніним.

Наомі Кемпбелл та Владислав Доронін

Наомі Кемпбелл та Владислав Доронін

При цьому суперзірка модної індустрії стверджує, що залишилася в добрих стосунках з усіма колишніми бойфрендами. У травні 2021 року Кемпбелл уперше стала мамою – у неї народилася донька. У червні 2023 року вона повідомила про народження другої дитини – хлопчика. Діти з’явилися на світ завдяки сурогатному материнству.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *