Меган Маркл показала, чим починає торгувати: в Україні кожна господиня з таким впорається

Стильний бренд Меган Маркл, American Riviera Orchard, представив свій перший продукт: сільські банки свіжого джему. Полуничне варення від Меган вже отримали впливові друзі герцогині. До числа обдарованих варення увійшли модельєр Трейсі Роббінс і аргентинська світська левиця Дельфіна Балк’єр.

Друзі герцогині Сассекської в понеділок, 15 квітня, в соціальних мережах поділилися фотографіями фруктових консервів з назвою і логотипом компанії, загорнутих у декоративну тканину нейтрального кольору і прикрашених бантиком, пише Page Six. Так, Трейсі та Дельфіна похвалилися подарунками у своїх сторіз в Instagram. На банці Трейсі зазначено, що це “17 банка варення з 50-ти”.

Її друзі поділилися фотографіями полуничного варення

Її друзі поділилися фотографіями полуничного варення

Дельфіна Блак'є також опублікувала знімок солодкого частування

Дельфіна Блак’є також опублікувала знімок солодкого частування

Маркл і модниця, дружина боса Paramount Брайана Роббінса, схоже, потоваришували після відвідування прем’єри фільму “Боб Марлі: Одне кохання” на Ямайці на початку цього року. Пара також дружить з Дельфіною Балк’є, яка одружена з другом принца Гаррі Начо Фігерасом, якого вони бачили на матчі зі збору коштів у Флориді минулої п’ятниці.

Принц Гаррі дружить із чоловіком Блек'є Начо Фігурсом

Принц Гаррі дружить із чоловіком Блек’є Начо Фігурсом

Маркл дебютувала з American Riviera Orchard у березні, запустивши сторінку в Instagram, присвячену проєкту. Відео у вінтажному стилі, на якому Меган готує і розставляє білі гортензії і троянди, було опубліковано в новому акаунті Instagram American Riviera Orchard. 

Очікується, що герцогиня офіційно запустить бренд “Американська Рів’єра” пізніше цієї весни, а джерело повідомило журналу People минулого тижня: “Меган вважає назву “Сад Американської Рів’єри” ідеальною. Вона не може дочекатися запуску веб-сайту. Вона натхненна своїм останнім особистим підприємством. Це те, що вона давно хотіла зробити. Вона рада поділитися своїм стилем і речами, які їй подобаються”.

Джеми поки недоступні для купівлі

Джеми поки недоступні для купівлі

Заявка на товарний знак засвідчила, що American Riviera Orchard буде продавати асортимент товарів для будинку, включно з їстівними ласощами, як-от желе, джеми і спреди, а також столові прилади, столову білизна та напої. Куховарські книги також включені в документацію.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *