Маркіза Роуз Хенбері вперше згадала про роман із принцом Вільямом. І то через адвокатів

На тлі “зникнення” Кейт Міддлтон королівські пліткарі пов’язали планову операцію принцеси Уельської з Роуз Хенбері, яку багато років називали імовірною коханкою принца Вільяма. Через це леді Роуз довелося зробити офіційну заяву. Це перший випадок, коли Хенбері публічно заговорила про чутки щодо роману.

40-річна мати трьох дітей, яка вийшла заміж за 63-річного Девіда Чолмонделі у 2009 році, висловилася на вихідних, тоді як шанувальники королівської родини продовжували спекулювати з приводу зникнення Міддлтон з поля зору громадськості, пише Page Six. Зокрема, ЗМІ безпосередньо звернулися за коментарем до Кенсінгтонського палацу щодо проблем у сім’ї принца Вільяма. Однак там “відмовилися від коментарів”.  Тим часом, через своїх адвокатів Хенбері заявила, що “чутки повністю неправдиві”.

Хоча чутки про передбачувані відносини між Роуз Хенбері та принцом Вільямом з’явилися ще в 2019 році, вони досягли піку на тлі відновлення Кейт Міддлтон після операції. Тому адвокати маркізи поширили офіційне звернення від її імені, наголосивши на хибності пліток.

Роуз Хенбері заявила, що

Роуз Хенбері заявила, що “чутки абсолютно неправдиві”

“Королівство стривожене зникненням Кейт Міддлтон. Що ж, тепер інтернет-детективи припускають, що відсутність Кейт може бути пов’язана з романом її чоловіка та майбутнього короля Англії Вільяма”, – сказав у своїй програмі Стівен Колберт. І вказав на леді Роуз Хенбері, маркізу Чолмонделів.

Кольбер пожартував, маючи на увазі формальний королівський титул Хенбері. Він зазначив, що ім’я Чолмонделі насправді вимовляється як “Чамлі”, перш ніж перетворити цю вимову на жарт.

Раніше ЗМІ писали, що Кейт Міддлтон попросила принца Вільяма “поступово виключити” Хенбері з найближчого кола друзів. За їхньою інформацією, нібито роль принца Вільяма у всьому цьому була просто чоловіком, який намагався змусити свою дружину порозумітися з сусідами. (Роуз та її чоловік Девід живуть у маєтку Амнер-Холл, що знаходиться по сусідству з садибою герцога та герцогині Кембриджських).

Принцеса Уельська не з’являється на публіці з кінця 2023 року. У середині січня вона перенесла операцію на черевній порожнині. Олії у вогонь підливає той факт, що чиновники Кенсінгтонського палацу і сам принц Вільям зберігають мовчання з приводу медичних проблем Кейт Міддлтон.

Очікується, що вона повернеться до своїх громадських обов'язків після Великодня

Очікується, що вона повернеться до своїх громадських обов’язків після Великодня

Ситуація ще більше посилилася після того, коли принцеса Уельська завантажила фотографію до Дня матері. Це перше фото Кейт Міддлтон після операції у січні 2024 року. На ньому зображена Кейт посередині, яка обіймає своїх трьох дітей: принца Джорджа, принца Луї та принцесу Шарлотту. Крім невдалого фотошопу, майбутня королева також не вдягла свою легендарну обручку з сапфіром і діамантом. Вже згодом шанувальники Кейт почали активно коментувати фотографію та припускати, що у палаці приховують її зникнення.

Раніше Міддлтон зізналася, що відфотошопила сімейне фото

Раніше Міддлтон зізналася, що відфотошопила сімейне фото

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *