Мама не присяде ні на хвилину: як Кейт Міддлтон відновлюється після операції на черевній порожнині

Кейт Міддлтон стала частиною британської королівської родини у 2011 році. Принцеса Уельська виховує трьох дітей від спадкоємця престолу, але активно виконує свої королівські обов’язки. Їй вдається вміло поєднувати материнство та роботу на благо нації.

Королівський експерт Дженні Бонд пояснила, чому Кейт така популярна. Колишній репортер BBC запевнила, що секрет герцогині криється в одному важливому факторі. Невістці британського короля вдалося оточити себе стійкою стіною підтримки, що допомагає їй навіть у найскладніші життєві моменти.

Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон

Кейт стійко переносить всі удари долі, при цьому публічно вона не показує, що їй непросто. Дружину принца Вільяма завжди оточують її друзі дитинства, друзі чоловіка та міцна родина Міддлтонів.

«Міцне оточення близьких людей – один із секретів успіху Кейт. І це не лише її батьки, брат та сестра. Керол і Піппа були поруч із Кейт під час її одужання після операції. Керол гасає навколо неї як курка-квочка», – розповіла Дженні в бесіді з виданням ОК.

Вона наголосила, що принцесі вдалося зберегти дружбу з однокласниками, що теж їй дуже допомагає, оскільки ці люди знають одне одного від початку шляху.

Кейт та її сестра Піппа

Кейт та її сестра Піппа

Вихід на самоті

Нещодавно у Великобританії відбулася церемонія нагородження премії BAFTA.

Принц Вільям з 2010 року є президентом Британської академії кіно та телевізійних мистецтв BAFTA: він намагається не пропускати цю важливу подію у світі кінематографа. Тільки двічі принца не було на церемонії нагородження: у 2021-му він пропустив премію у зв’язку зі смертю принца Філіпа, а наступного року – через щільний графік. Багато хто очікував, що син короля Чарльза III й цього разу пропустить захід, залишившись з Кейт Міддлтон.

Вільям відвідав церемонію нагородження

Вільям відвідав церемонію нагородження

Проте Вільям все ж таки приїхав на церемонію, залишивши дружину вдома. Вперше з 2014 року він з’явився на самоті на BAFTA. Принц впевнено тримався на публіці, хоча багато хто звернув увагу на те, що він здавався помітно змарнілим. За лаштунками Вільям зустрівся з актрисами Фібі Дайневор, Айо Едебірі та Софі Вайлд, а також з іншими зірками цього вечора. Принц жартівливо вибачився за те, що цього року подивився не так багато фільмів із номінантів на премію.

«Напевно, я подивився менше, ніж будь-коли. З моєю дружиною це зараз трохи… Але впевнений, ми надолужимо згаяне. Сьогодні ж складу свій список!» – пообіцяв Вільям.

За лаштунками

За лаштунками

Він зніяковіло заявив, що не дивився навіть фільм «Барбі». Також старший син британського короля ще раз згадав ім’я дружини.

«Мені так шкода, що Кейт тут немає, вона дуже любить премію BAFTA», – зізнався принц.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *