Мадонна у пошуках нового бойфренда: які вимоги співачка висуває до кандидатів

Нещодавно Мадонна повідомила про розлучення з бойфрендом Джошем Поппером, і вже за кілька днів її запідозрили у новому романі – теж із боксером, який, як і колишній обранець, удвічі молодший за неї. Однак, як з’ясувалося, з цього приводу прихильники та преса помилялися: нового хлопця поп діві тільки треба знайти. І для цього вона влаштувала справжнє прослуховування.

Видання Life&Style повідомляє, що зараз у співачки в самому розпалі свого роду кастинги на роль бойфренда. Вимоги класичні: чоловік Мадонни має бути сексуальним, спортивним, пристрасним, веселим, а найголовніше – вона має відчувати іскру між ними. Виявляється, що такі інтерв’ю знаменитість практикує вже давно. Після розлучення з режисером Гаєм Річі вона вирішила, що більше не дозволить собі страждати через справи серцеві, і відтоді ставиться до коханих так само як і до інших своїх співробітників.

«Вона бере інтерв’ю у всіх найкращих кандидатів, а потім обирає переможця», – розповів порталу інсайдер.

Мадонна обирає переможців. Фото: Getty Images

Мадонна обирає переможців. Фото: Getty Images

Щасливчик, якого обере Мадонна, зобов’язаний буде підписати угоду про нерозголошення та ще кілька паперів. Якщо артистка вирішить покинути хлопця, просто так він від неї не втече.

«Коли вони їй набридають або вони перестають задовольняти її на всіх рівнях, вона відпускає їх зазвичай із гарним “прощальним пакетом”, щоб залишити їм приємні емоції», – додав співрозмовник L&S.

Лише приємні емоції. Фото: Getty Images

Лише приємні емоції. Фото: Getty Images

Наразі найбільше шансів у французького співака Еріка Лабата. Якщо все вийде, він стане новим коханим Мадонни – доти, доки не набридне їй.

Виконавиця хіта Vogue ще нещодавно була щасливою у стосунках зі спортсменом на ім’я Джош Поппер, хоча він і не супроводжував її під час туру Celebration, який закінчився лише у травні 2024 року. Співачка майже не з’являлася вдома, і до початку гастролей вона надто багато репетирувала.

«Мадонна навряд чи бачила Джоша останніми місяцями через свій дуже щільний розклад. Їхні почуття застигли», – поділився інсайдер.

У співачки дуже напружений графік. Фото: Getty Images

У співачки дуже напружений графік. Фото: Getty Images

При цьому джерело з оточення пари запевнило, що розрив обійшовся без драми. Між ними немає ворожнечі, і вони, як і раніше, тепло ставляться один до одного. Наразі їхні стосунки здаються нездійсненними, тому вони вирішили залишитися друзями.

Стосунки Мадонни та Поппера почалися навесні 2023 року. Вони познайомилися завдяки прийомному синові зірки Девіду Банда: той брав приватні уроки у Джоша.

Джош Поппер та Мадонна

Джош Поппер та Мадонна

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *