Мадонна в бірюзовому костюмі затьмарила чорно-білу виставку свого сина від Гая Річі

23-річний син співачки Мадонни та режисера Гая Річі продемонстрував полотна, при створенні яких надихався спортсменами. Співачка змогла взяти вихідний серед світового турне Celebration, щоб підтримати сина разом з іншими дітьми. Мадонна відвідала персональну виставку з колекції картин Рокко Річі у Маямі.

Артистка не приховувала гордість та радість, спостерігаючи за тяжкою роботою сина.

«Я така рада, що маю вільний вечір, щоб насолодитися останньою колекцією картин мого сина Рокко під назвою “Pack A Punch”, натхненною бійцями тайського боксу», – пояснила Мадонна.

Мадонна та Рокко

Мадонна та Рокко

Виконавиця хіта Material Girl з цієї нагоди одягла глянсовий смарагдово-зелений костюм, білий ковбойський капелюх та прозорі білі рукавички. Рокко постав у білому костюмі, синій сорочці та нагрудній хустці.

На фотографіях, які Мадонна опублікувала у своїх соцмережах, вона позує поряд із витворами мистецтва. Співачка також показала фото всієї родини.

Рокко прийшла підтримати вся родина

Рокко прийшла підтримати вся родина

Колекція картин Рокко Річі доступна для перегляду лише за попереднім записом. В інтерв’ю Artnet Рокко розповів про свій інтерес до мистецтва.

«Я малюю з самого дитинства. Це те, що завжди привертало мою увагу і давало мені змогу втекти. З часом мій вплив змінився, і те, що відбувається у моєму житті, визначає, на яких художників я дивлюся. Останнім часом я зосередився на британських художниках останніх 100 років або близько того, таких як Бекон, Фрейд, Ауербах і Девід Хокні. При створенні цієї виставки мене надихнуло шоу Френка Ауербаха в Курто; чорно-біле вугілля працює на папері», – пояснив Рокко.

Я малюю з самого дитинства

Я малюю з самого дитинства

Спочатку хлопець носив псевдонім «Ред», щоб уникнути осуду через його батьків. Він пояснив, що не вкладав жодного сенсу в псевдонім. Художникові подобалося, як це звучить. Рокко намагався зберегти інтригу якнайдовше. Однак чутки все одно пішли.

«Я пишаюся тим, хто я і звідки я родом, але знаю, що люди б агресивно засудили мене на ранніх етапах моєї кар’єри, якби я назвав своє ім’я. Я хотів технічно розвинутись, перш ніж виступати під своїм ім’ям», – наводить слова Річі Daily Mail.

Мадонна читає біографію Рокко на виставці

Мадонна читає біографію Рокко на виставці

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *