Людмила Барбір зі Сніданку на 1+1 не знала, що мікрофон увімкнений і зганьбилася – відео

Телеведучу Людмилу Барбір, котра разом з Русланом Сенічкіним вже 10 років поспіль є ведучою прямого ефіру ранкового шоу “Сніданку з 1+1”, непрофесійною не назвеш. Втім, вона стала учасницею неприємного казусу, дозволивши собі міцну нецензурну лексику прямо в студії на ввімкнені камери. Барбір думала, що ведучих вивели з ефіру. 

Жінка увійшла в кадр на високих підборах чорних “човників” та в брючному костюмі пудрового рожевого кольору з відстроченими акцентними лацканами. Останній, вочевидь, став вибором стилістів проекту, а не самої Людмили. Оскільки вона висловилася щодо образу вкрай жорстко, з максимальними оціночними епітетами, не добираючи слів. 

“Бл@ть, я така, бл@ть, кончана у цьому костюмі. Ладно, по@уй, записуйте!” – погодилась телеведуча. 

Барбір та Сенічкін – разом у “Сніданку з 1+1” з 19 серпня 2013 року. Це безпрецедентний випадок для українського телебачення, який зафіксували у Національному реєстрі рекордів України. “За ці 10 років Руслан став дуже близькою людиною для мене і надійним другом”, – поділилася якось ведуча ранкового шоу одного з топових українських телеканалів.

Що ж, схоже про лексичні здібності колеги Сєнічкін вже знає, адже здивування не виказав і навіть висловився на захист колеги, мовляв, вони нібито вийшли з ефіру. 

“Ну ми ж вийшли з ефіру (…) робимо свої справи. У нас свій побут”, – спробував пояснити ситуацію Сенічкін. 

Сама ж Барбір не розгубилася і жодним чином не знітилась. Натомість, почувши про неетичний ляп, поцікавилась, чи можна його “обрізати або прибрати”.

Варто сказати, що глядачі каналу в більшості своїй стали на захист ведучих, мовляв, “які є – людяні”.

Як виправдалася Барбір

Після поширення відео Людмила Барбір пояснила свою поведінку війною з рф: 

Бачу повідомлення та коментарі щодо мого висловлювання після (!) ефіру, яке випадково потрапило в трансляцію. Ті, хто мене добре знають, в курсі, що зазвичай я собі такого не дозволяю, але сьогоднішній ранок, коли росія влаштувала черговий ракетний обстріл, наніс свої відбитки… Перепрошую за це.

      Посмотреть эту публикацию в Instagram      

Публикация от Людмила Барбір/телеведуча (@liudmila.barbir)

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *