Людям нав’язують комплекс вижившого: Меловіна зачепив пост фронтової журналістки про відключення світла

Представник України на пісенному конкурсі “Євробачення-2018” MÉLOVIN звернувся до українців із важливим закликом. На це його спонукав твіт відомої журналістки Вікторії Кравчук про скарги українців на відключення електроенергії. Виконавець поділився відео з підписом: “Я Меловін і сьогодні про соціальний канібалізм”, в якому озвучив власні роздуми на гостросоціальну тему, яка хвилює сьогодні кожного, хто живе в нашій країні.

Про це Інформатор-Україна дізнався з TikTok зіркового уродженця Одеси. Артист висловив свою повагу журналістці і зачитав її слова, з якими не згоден.

Публікація журналістки, на яку звернув увагу артист

Публікація журналістки, на яку звернув увагу артист

“Чи в нас немає людей з інвалідністю, які отримали її до 2014 року? А зараз, тут і зараз, люди, які повернулися з фронту скаліченими. Не має стареньких людей, не має одиноких через війну мам, які мешкають у багатоповерхівках і змушені підніматися нагору з важким візком, дитиною і трьома пакетами? Мені дуже відгукнувся коментар військового під цим постом. Він написав наступне: “Невже вони дійсно думають, що нам військовим тут стає легше дихати, коли ми знаємо, що наші рідні без електроенергії та базових потреб? Чому нами маніпулюють?”, – відреагував на допис журналістки MÉLOVIN.

27-річний артист також зауважив – сам він може жити без світла і не скаржитися, адже знає, як важко зараз нашим військовим. Проте, є люди, які дійсно потребують цих елементарних речей і вони мають право про це говорити.

“В мене ходять ноги, мій глюкометр потребує лише батарейки. Я не жаліюся. Знаю, як важко хлопцям та дівчатам, бо ми збираємо разом гроші для батальйону і все інше. Хоч і зай**ує, але терпимо. Але іншим може бути важче. І в цю словесну гру можна грати до безкінечності, бо завжди знайдеться той, кому буде набагато гірше. Але це аж ніяк не зменшує твоїх проблем. Люди жаліються на свої проблеми. Комусь вони здаються мізерними, а комусь – цілком нормальними. Тому я не бачу резону затикати тих, чиї проблеми вам неблизькі”.

Артист підсумував сенси, які хотів донести. На думку MÉLOVIN українцям варто перестати “жерти” одне одного та звинувачувати.

“Шановне мирне населення в коментарях, обʼєднуйтесь, допомагайте! А такі пости це: по-перше – маніпуляція на горі, а по-друге, найголовніше, – навʼязування людям комплексу вижившого. У нас і так ментально крихке і розгойдане суспільство. Чи на часі вічно звинувачувати одне одного?”.

@mr.melovin

Я Меловін, і сьогодні про соціальний канібалізм.

♬ оригінальний звук – MÉLOVIN

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *