Люди більше не дбають про таких, як я: звичний світ Шерон Стоун змінила хвороба

Зірка фільму «Основний інстинкт» ледь не померла від інсульту, який стався у неї 22 роки тому. Акторка стверджує, що існував лише один відсоток вижити після того, що перенесла вона. Після інсульту протягом дев’яти днів у артистки був крововилив у мозок.

Володарка премії «Еммі» вирішила піти з професії та кардинально змінити власне життя після того, як змогла подолати хворобу. Шерон наголосила, що відновлення зайняло у неї сім років.

«Через сім років я більше не була свого роду зіркою, всі касові збори залишилися в минулому, а люди, з якими я працювала, більше не мали влади. Все змінюється, люди більше не дбають про таких, як я. Це все одно, що повернутися на свою стару роботу через сім років: ви повертаєтеся на свою роботу і думаєте, що нічого не змінилося. Мене так поранило, що світ рушив уперед. Але потім я змогла впоратися з цим», – підкреслила Стоун.

Все змінюється

Все змінюється

Шерон зізналася, що зараз вона має інвалідність, але з боку це не помітно: оточуючі про це навіть не здогадуються.

«Люди можуть допомогти вам, коли бачать, що ви ходите на милицях, але коли у вас невеликі проблеми з роботою мозку, люди цього не бачать», – цитує Daily Mail слова Стоун.

Шерон Стоун має інвалідність

Шерон Стоун має інвалідність

Шерон Стоун намагається налагодити особисте життя. Акторка перепробувала майже всі способи знайомств, включаючи навіть онлайн-додатки. З одним чоловіком Шерон погодилася зустрітися. У результаті з’ясувалося, що людина, з якою актриса познайомилася в Мережі, була ув’язнена, а також приймала наркотики.

«Героїновий наркоман, який явно зробив на 20 000 ін’єкцій героїну більше, ніж на фотографії, яку він мені надіслав», – так описала свого знайомого Шерон.

В особистому житті поки що затишшя

В особистому житті поки що затишшя

Вони зустрілися у готелі. Зірка Голлівуду швидко зрозуміла, що не хоче мати з ним нічого спільного. Чоловік замовив собі абсент, а Стоун попросила склянку води. Потім вона заявила, що не може більше тут залишатися та вирушила додому.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *