Леся Нікітюк розкусила блогерку Анну Трінчер ще три роки тому: і як інші не здогадалися

Рівно рік тому “Новий канал” оголосив, що волонтера, громадського діяча Сергія Притулу в шоу “Хто зверху?” замінив популярний блогер Богдан Шелудяк (більш відомий як Буше). Саме він став лідером чоловічої команди в популярній програмі, яку також веде Леся Нікітюк. А тепер з соцмереж телеканалу стало відомо, що творча команда розпочала зйомки тринадцятого сезону шоу “Хто зверху?”.

Нікітюк, Шелудяк та понад сто знаменитостей візьмуть участь в роботі на 18 епізодами програми. Побачити їх глядачі зможуть вже цієї восени. Про це Інформатор-Україна дізнався на платформах “Нового каналу”. 

“Хто зверху?” – це шоу, яке відкриває нові обличчя. У програмі може засяяти абсолютно нова зірка. До нас часто приходять творчі талановиті люди, які ще мало відомі широкій аудиторії. Я б радила новим учасникам докласти максимум зусиль, щоб показати себе, класно зіграти в конкурсах, а не стояти за стійкою та мовчати. Згадаймо співачку та блогерку Аню Трінчер, яка вперше прийшла на “Хто зверху?”, здається, три роки тому. Я вже тоді сказала їй: “Ти будеш зіркою”. Бо вона так класно себе показала з різних сторін за час, відведений на програму, що ми всі були шоковані”, – розповіла Леся Нікітюк.

Телеведуча зазначила, що також є зірки, які щороку беруть участь в популярному шоу. В них щосезону ніби ностальгія, тому їхні реакції нові. Другий рік поспіль керувати чоловічою командою та протистояти Лесі Нікітюк буде Богдан Шелудяк. А роль пана Судді, незмінно, виконуватиме Олександр Педан.

Олександр Педан на зйомках

Олександр Педан на зйомках “Хто зверху?”. Фото: Instagram/novy_channel

“Минулого року я дуже нервував, тому ретельно готувався до зйомок: займався українською мовою, ходив на уроки з імпровізації. Перед зйомками цього сезону хвилювання значно менше. Хоча воно є! До речі, щодо учасників: торік я помітив цікавий парадокс. Думав, що мені буде легше зніматися з людьми, яких добре знаю. Наприклад, із блогерами чи молодими артистами. А з мегазірками, навпаки, складно. Але вийшло абсолютно навпаки! Можливо, через те, що в людей з мого оточення менше досвіду у великих ТБ-шоу”, – розповів Богдан Шелудяк.

Богдан Шелудяк та Леся Нікітюк.

Богдан Шелудяк та Леся Нікітюк. Фото: Instagram/novy_channel

В новому сезоні на телеекранах з’являться Jerry Heil, Melovin, Alyona Alyona, Григорій Решетнік, Ксенія Мішина, Євген Клопотенко, Наталка Денисенко, Мішель Андраде та багато інших представників українського шоу-бізнесу, спорту, соцмереж. За словами керівниці проєкту Ані Вовк, з кожним роком дедалі складніше вигадувати нові конкурси та завдання, не повторюватись, бути актуальними. Але команда справляється з викликами.

“У цьому сезоні структура програми залишиться незмінною. Тож побачите усі свої улюблені раунди! Як завжди багато цікавенького приготували для “обмінів ролями” та фіналів. Хочеться, щоб зіркам було цікаво грати, а у глядачів не зникала усмішка. Цьогоріч учасники спробують на собі дуже дивні професії. Наприклад, перевертач пінгвінів. Або незвичні хобі… Привідкрию секрет: лише в нашому шоу ви зможете побачити українських зірок у костюмі хот-дога чи вареника з вишнями. Буде яскраво і смішно, гарантую”, – зазначила вона.

Команда проєкту

Команда проєкту “Хто зверху?”. Фото: Instagram/novy_channel

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *