Королівський палац підозрюють у гіршому: фото Кейт Міддлтон після операції підробив штучний інтелект

Кенсингтонський палац оприлюднив перший знімок майбутньої королеви після операції на черевній порожнині, яку вона перенесла в середині січня 2024 року. На кадрі Кейт Міддлтон постала у повсякденному образі в компанії дітей – 10-річного принца Джорджа, 8-річної принцеси Шарлотти та 5-річного принца Луї. При цьому чиновники палацу заявили, що фотографію зробив особисто принц Вільям.

Принцеса Уельська у підписі до знімка подякувала прихильникам за підтримку протягом останніх двох місяців, коли вона відновлювалася (і продовжує відновлюватись) після хірургічного втручання. Також Кейт Міддлтон привітала жінок із Днем матері.

Кейт Міддлтон в компанії дітей

Кейт Міддлтон в компанії дітей

Однак відразу чотири найбільші міжнародні фотоагентства – Reuters, AP, Getty та AFP – нещодавно видалили кадр зі своїх баз. Причому це сталося не через фотошоп, який є звичайною практикою для знімків із медійними людьми. Керівництво майданчиків запідозрило, що фото згенеровано штучним інтелектом. Фотоагентства випустили повідомлення про знищення чарівного сімейного портрета.

У заяві AP повідомило:

«Associated Press спочатку опублікувало фотографію, випущену Кенсингтонським палацом. Пізніше AP відкликало зображення, тому що при найближчому розгляді з’ясовується, що джерело маніпулювало зображення таким чином, що не відповідало фотостандартам AP. На фотографії видно невідповідність лівої руки принцеси Шарлотти».

Диявол у деталях

Диявол у деталях

Уважні користувачі помітили, що рука дівчинки не збігається з рукавом її червоного джемпера, а картата спідниця розмита. На руці Кейт не було її знаменитого заручного кільця з великим цейлонським сапфіром, хоча вона позує в ньому для офіційних портретів. Сумніви також викликали довжина передпліччя принца Джорджа, крива плитка перед входом у будинок, шибки, які «попливли», листя на деревах, яке більше характерне для пізньої осені, а не для ранньої весни, а також нерівна блискавка на куртці Кейт, повідомляє The Sun.

Кейт і Вільям

Кейт і Вільям

Представники Кейт і Вільяма проігнорували зауваження, коли прихильники принцеси Уельської знову забили на сполох з хештегом #WhereIsKateMiddleton. Раніше чиновники палацу повідомили, що Кейт повернеться до обов’язків не раніше католицького Великодня. Очікується, що вона приєднається до членів королівської сім’ї на службі у каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *