Королівський експерт розповів докладніше про діагноз Кейт Міддлтон: саме тому вона записувала звернення сидячи

На що насправді хвора Кейт Міддлтон? Сьогодні цим питанням задаються навіть ті, хто ніколи не стежив за життям британської сім’ї. Зникнення принцеси Уельської на два місяці, заява палацу про її операцію на черевній порожнині, фото Кетрін з дітьми, що викликало ще більше питань невмілою ретушшю, і як фінал усієї цієї історії – офіційне оголошення про те, що Кейт Міддлтон має онкологічне захворювання. Про це вона повідомила сама, записавши відеозвернення з королівського саду.

Принцеса, яка помітно схудла, повідомила, що має рак, але не сказала, який саме. Лише зазначила, що команда лікарів порадила їй пройти курс хімієтерапії й зараз вона перебуває на ранній стадії лікування. З моменту цієї новини пройшло вже понад тиждень. Завдяки балакучим інсайдерам ми лише знаємо, що Кейт у депресії, а принц Вільям відчуває колосальний стрес. Крім його дружини, з раком зараз бореться і його батько, король Чарльз III.

Король Чарльз III

Король Чарльз III

Принцеса поки більше не виходила на зв’язок із журналістами, натомість це зробив королівський експерт Марк Рош. У розмові з французьким виданням Gala він поділився своїми припущеннями на тему «Чим насправді хвора на Кейт Міддлтон».

«Згідно з добре поінформованим джерелом, все вказує на те, що у неї рак товстої кишки», – зазначив Марк Рош у розмові з кореспондентом Gala.

Можливо, саме цим можна пояснити, що звернення Кейт записувала сидячи. Сиділа вона і на тому дивному фото з дітьми.

Звернення Кейт записувала сидячи

Звернення Кейт записувала сидячи

Експерт зазначає, що пресслужба Букінгемського палацу припустилася величезної помилки, заперечуючи на початку рак як одну з версій «зникнення» Кейт. Преса теж до останнього нічого не знала, навіть наближені до Віндзорів журналісти. Лише кілька людей було поінформовано за кілька годин до офіційного оголошення про рак.

Марк Рош також шкодує, що Міддлтон довелося вибачатися за невмілий фотошоп на знімку з дітьми:

«Це недостойно її звання, майбутньої правительки. Єлизавета II так би не вчинила».

Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон

Покійну королеву експерт згадав неодноразово під час інтерв’ю. У тому числі і її фразу «Люди мають бачити мене, щоб мені вірити». Вимовила вона її напередодні своєї коронації у 1953-му. Прем’єр-міністр Черчилль був проти трансляції у прямому ефірі, але Єлизавета II наполягла. Наступні 70 років свого правління вона ніколи не забувала про те, наскільки важливо спілкуватися зі своєю аудиторією безпосередньо. І якби вона була жива зараз, неодмінно порадила б Кейт вийти на зв’язок з підданими відразу після повідомлення про операцію, а не через два місяці.

Єлизавета II

Єлизавета II  

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *