Королівський експерт: Чарльз III почав підготовку до передачі корони принцу Вільяму

Про страшний діагноз 75-річного Чарльза III стало відомо 5 лютого 2024 року. З того часу британці та прихильники королівської родини губляться у здогадах: усіх цікавить, чи оголосить король про зречення від престолу на користь старшого сина Вільяма. Експерт у справах Британської королівської родини Том Квінн зробив шокувальну заяву.

Квінн розповів виданню The Mirror про те, що Чарльз уже почав підготовку до передачі корони принцові Вільяму, причому це відбувається набагато раніше запланованого часу, – спочатку король мав восьмирічний план, який він збирався реалізовувати поступово.

Король мав восьмирічний план

Король мав восьмирічний план

Несподівана новина про онкологічне захворювання стала шоком не тільки для британців, а й для всіх членів королівської сім’ї та придворних: повідомлялося, що про діагноз Чарльза розповіли громадськості негайно, оскільки пухлина поводиться вкрай агресивно та непередбачувано, через це лікарі не можуть складати прогнози про здоров’я короля

Тому зараз монарх та його помічники активно готуються до передачі престолу Вільяму. Ця інформація залишається засекреченою через серйозні побоювання Чарльза та інших членів сім’ї з приводу принца Гаррі: на їхню думку, він може розповісти про все пресі або зняти черговий фільм, записати подкаст, не звертаючи уваги на обіцянки, які він дає своїй родині. У настільки тяжкі для королівської родини часи Гаррі залишився абсолютно відрізаним від близьких людей і перестав отримувати інформацію про стан батька.

Принц Гаррі

Принц Гаррі

Невідомо, яке лікування проходить король Чарльз, але, враховуючи його специфічну ідеологію та ставлення до традиційної медицини, цілком імовірно, що король робить своєму організму лише гірше: практично відразу після публікації новин про хворобу монарх заявив про те, що не збирається вдаватися до хімієтерапії та іншим перевіреним методам лікування онкологічних захворювань. Він вірить у силу альтернативної медицини, тому робить кавові клізми, п’є різні види овочевих соків та відвари з індійських трав.

Чарльз III вірить у силу альтернативної медицини

Чарльз III вірить у силу альтернативної медицини

Діагноз короля сильно вплинув на плани розвитку королівської сім’ї й внутрішньої політики всієї Великобританії.

«Чиновники припускали, що Чарльз залишиться здоровим принаймні до того, як йому перевалить за 80, перш ніж потрібно розпочати планування престолонаступництва, але насправді воно вже почалося», – розповів Том Квінн.

Принц Вільям

Принц Вільям

Було розроблено поетапний план заходів у разі раптової смерті короля. Він отримав назву «Міст Мінай». План схожий на операцію «Лондонський міст», яка була підготовлена ще в 1960-х роках до смерті королеви Єлизавети II. За словами фахівців, план включає навіть певний колір для краваток членів королівської родини.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *