Королівські інсайдери: як почувається Кейт Міддлтон, скільки залишилося часу у Чарльза III та наскільки Вільям готовий до ролі короля

Нещодавно Кейт Міддлтон повідомила, що їй діагностували рак. Звістка про хворобу принцеси викликала шок у її сім’ї та прихильників у всьому світі. За словами інсайдера, новина вразила Вільяма і буквально вибила в нього ґрунт з-під ніг. «День, коли сім’я дізналася про це, це якраз той день, коли принц Вільям раптово змінив плани й не приїхав на похорон свого хрещеного батька, короля Греції Костянтина», – розповіли інсайдери.

Принц Уельський був приголомшений, проте він швидко опанував себе і став підтримкою для дружини.

«Кейт швидко втомлюється. Тепер їй потрібна підтримка Вільяма як ніколи. І Вільям намагається весь час бути поруч із Кейт і допомагає їй у всьому. Діти знають, що їхня мати хвора і намагається видужати», – додав інсайдер.

Кейт швидко втомлюється

Кейт швидко втомлюється

На початку лютого 2024 року Букінгемський палац офіційно повідомив, що у Чарльза виявлено онкологічне захворювання, проте не було вказано, який тип раку виявлено у монарха. Інсайдер відкрив нові невтішні подробиці здоров’я короля.

Близьке до палацу джерело заявило, що монарху залишилося небагато часу, близько двох років – у Його Величності нібито виявили рак підшлункової залози, який важко лікується. Експерти-медики заявили, що прогноз невтішний.

Чарльз III: прогноз невтішний

Чарльз III: прогноз невтішний

Інсайдер припускає, що в найближчому майбутньому Чарльзу III доведеться передати трон Вільяму через свій стан здоров’я. Проте не всі впевнені, що Вільям готовий до такої відповідальності через свій темперамент. Висуваються різні припущення – аж до того, що хвороби у королівській родині можуть поставити під загрозу майбутнє британської монархії.

Вільям не готовий

Вільям не готовий

Королівську родину замінює штучний інтелект

Після того, як Кейт Міддлтон виклала в соцмережі невміло відретушовану фотографію, історія набула серйозного суспільного резонансу. Тепер прихильники британської королівської родини помітили ще кілька сумнівних епізодів. Вони звинувачують палац у використанні нових технологій штучного інтелекту.

Користувачі соцмереж звернули увагу, що в нещодавньому відеозверненні принцеси Уельської, в якому вона повідомила про своє онкологічне захворювання, її обручка то з’являється на пальці, то зникає.

Ситуація зайшла в глухий кут

Ситуація зайшла в глухий кут

Крім того, багато хто припустив, що відео знято в студії на тлі хромакею, а не на вулиці. Так, волосся дружини принца Вільяма в ролику рухається через вітер, а ось квіти на нього не реагують.

«Щось дивне відбувається»;
«Це сто відсотків штучний інтелект, тому що на відео не принцеса»;
«Боже мій, де ж наша Кейт?»;
«Чому відео має такий вигляд, наче його вже зняли на небесах»;
«Це хромакей», – написали в коментарях.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *