Конкурент Голосу країни видав ім’я ведучого шоу: ним став друг Лесі Нікітюк

Вже цієї восени на телеекрани вийде нове музикальне шоу “Неймовірні дуети”. В ньому виконавці зможуть заспівати з кумиром на великій сцені. У кожному випуску шоу новий зірковий коуч відбиратиме двох талановитих і харизматичних вокалістів з тисяч охочих. Першими тренерами стали Дмитро Монатік (MONATIK) та KOLA.

Тепер же “Новий канал”, на якому буде виходити шоу оголосив ім’я ведучого. Про це Інформатор-Україна дізнався в соцмережах телеканалу.

Ведучий “Неймовірних дуетів” пліч-о-пліч супроводжуватиме учасників та їхніх зіркових тренерів. Ним став блогер, продюсер, підприємець Євген Таллер. Він вже був ведучим програми про шоу-бізнес “Зірки, чутки та Галлівуд”, яке виходило до повномасштабної війни на телеканалі “ТЕТ”. Виробництвом тоді займався продакшн Friends Production на чолі з продюсером Олексієм Гончаренком.

Окрім зв’язків з відомим продакшеном (створював такі шоу, як “Танці з зірками”, “Від пацанки до панянки”, “Богиня шопінгу”, “Фабрика зірок 2-3” та інші), в Таллера більш ніж 10-річна історія з “Новим каналом”. Женя прийшов працювати гостьовим редактором у програму “Зірки під гіпнозом”. Через деякий час йому запропонували спробувати себе в ролі сценариста.

“Після чого стежки з “Новим каналом” трохи розійшлися. Я почав більше вкладати сил у YouTube і діджитал, а після – в блогерство… І ось зараз стежка знову повернула в напрямку роботи на телебаченні. Відверто кажучи, якби це був не “Новий”, то з великою долею ймовірності я б не погодився. До того ж “Неймовірні дуети” – дуже цікавий формат. Більшість з нас виросли на проєктах, у яких молоді артисти проявляли себе. Вірю, що “Неймовірні дуети” зможе подарувати нам нові імена на українській музичній сцені”, – зізнався Євген.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Новий канал (@novy_channel)

В житті Євген дружить та співпрацює з багатьма відомими блогерами, зокрема Богданом Шелудяком (відомий як Буше, замінив Сергія Притулу в шоу “Хто зверху”), Сабою Мусіною, Настею Єлісєєвою, Вікторією Маремухою та іншими. Також багато років в гарних відносинах з телеведучою Лесею Нікітюк, яка є одним з головних облич “Нового каналу”. Окрім “Неймовірні дуети”, який порівнюють з хітом нульових, шоу “Шанс”, та “Зірки, чутки та Галлівуд” в Євгена був досвід роботі в кадрі ще в юні роки.

“Коли я навчався на менеджера готельно-ресторанного бізнесу, відвідував багато занять в Інституті кіно й телебачення. І відтоді мріяв працювати в кадрі. Згодом ми з друзями почали регулярно знімати пробні проєкти, приходили на різні телеканали та просили, щоб нас взяли в ефір. І на третьому чи четвертому курсі створили ранкове шоу! Воно йшло на маленькому каналі з невисоким рейтингом, але саме там відбулися мої перші кроки в ролі телеведучого. Потім ми зробили ще одне шоу – вечірнє. Його дивилися 14 людей, включаючи наших родичів.Нам із друзями здавалося, що ось вона – популярність! Але окрім того, що нас впізнавала бабуся, яка продавала пиріжки на Печерську, ми не відчували її більше ні в чому”, – зізнався Таллер.

Шоу “Неймовірні дуети” – зовсім іншого рівня. Про що свідчить не тільки досвідчена команда, але й зіркові тренери. Окрім Монатіка та KOLA, творці музичного реаліті оголосять вже незабаром імена нових коучів.

Євген Таллер повернувся на

Євген Таллер повернувся на “Новий канал”

Про шоу “Неймовірні дуети”

У проєкті кожен співак-початківець може стати зіркою не виходячи з дому. Для шоу шукають насамперед авторів і виконавців власних пісень. Талановиті, харизматичні та цілеспрямовані аматори отримають шанс вийти на велику сцену та заспівати дуетом з видатним українським артистом. Щотижня з тисяч охочих зіркові коучі відбиратимуть двох найкращих під час онлайн-кастингу, після чого запросять їх до Києва й готуватимуть до фіналу.

Зокрема допомагатимуть з вибором пісні, образів, постановкою номера тощо. Долю учасників вирішуватимуть зіркові наставники інших епізодів. А переможця “Неймовірних дуетів” оберуть у прямому ефірі. Заповнити анкету для участі в кастингу в музичне талант-шоу можна за посиланням.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *