Комфортно, але мокро: прогноз погоди в Україні на тиждень

Грозові дощі практично по всій території України принесли до країни довгоочікувану літню прохолоду. Втім, за прогнозами синоптиків, комфортні температури повітря протримаються не так довго, як хотілося б. Вже цього тижня місцями повернеться тридцятиградусна спека. Якою буде погода – дізнавався “Апостроф”.

За даними Укргідрометцентру, у понеділок, 11 липня, по всій без винятку території України пройдуть дощі з грозами.

Вдень температура повітря в південних регіонах складе від 26 до 29 градусів тепла.

У центральних та східних регіонах буде трохи прохолодніше: від 24 до 26 градусів із позначкою “плюс”.

На півночі буде ще прохолодніше: від +21 до +23. А ось на заході України стовпчики термометрів взагалі покажуть від 16 до 20 градусів вище нуля.

У вівторок, 12 липня, опади залишать схід, південь та центр країни. Проте захід та північ все ще будуть під владою грозових дощів.

Найтепліше буде на півдні та сході України: від 13 до 17 градусів тепла в нічний час доби та 25-27 градусів тепла варто очікувати вдень.

На півночі та в центрі вночі очікується від 10 до 15 градусів із позначкою “плюс”, а вдень стовпчики термометрів покажуть 21-24 градуси тепла.

Відчутна прохолода очікується у західних регіонах: від 7 до 10 градусів тепла вночі та 16-19 градусів тепла вдень.

У середу, 13 липня, ситуація з опадами не зміниться: дощі на заході та півночі та хмарна, але суха погода на півдні, сході та в центрі.

Температурна картина також залишиться практично незмінною. Лише у західних регіонах денні показники температури трохи підростуть до 21-23 градусів тепла.

У четвер, 14 липня, дощі очікуються на півночі та північному заході. На решті території встановиться абсолютно ясна погода.

Найтепліше буде на півдні. Вночі стовпчики термометрів покажуть від 17 до 19 градусів вище нуля, а ось вдень синоптики прогнозують від 27 до 29 градусів тепла.

На заході, сході та в центрі вночі варто очікувати від 14 до 17 градусів тепла, а вдень доби стовпчики термометрів покажуть від 23 до 26 градусів вище нуля.

Найпрохолодніше буде на півночі. Вночі від +13 до +15, а вдень повітря прогріється в діапазоні від +21 до +23.

У п’ятницю, 15 липня, на всій території країни очікується абсолютно сонячна погода без опадів.

У південних регіонах уночі синоптики прогнозують від 17 до 19 градусів тепла, а вдень повітря прогріється до 32 градусів тепла.

На решті території України в нічний час доби буде від 14 до 17 градусів вище нуля, а вдень стовпчики термометрів покажуть від 25 до 29 градусів з позначкою “плюс”.

Топ-новини зараз:
• ПФУ може зрівняти виплати для пенсіонерів: названо причину
• У США закликали відправити Україні більше HIMARS
• У цих знаків зодіаку незабаром розпочнеться "біла смуга"
• Експерти пояснили, що означає "оперативна пауза" у війні Путіна проти України

Источник: www.vesti-ua.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *