Колишній дворецький Чарльза III: особисте свято короля і королеви пройде з відтінком смутку

За словами королівського джерела, річниця весілля короля та королеви цього разу пройде «з відтінком смутку». Чарльз III та Камілла відсвяткують цю знаменну подію 9 квітня. Вони одружилися 19 років тому.

Подія буде гірко-солодкою для монарха, оскільки це також третя річниця смерті його батька, принца Філіпа, який пішов із життя у віці 99 років. Королівський коментатор Річард Фіцуїльямс підкреслив, що Чарльз III та королева Камілла відсвяткують «конфіденційно», але «цілком можуть опублікувати спільну фотографію».

Чарльз III та Камілла

Чарльз III та Камілла

Хоча пара одружилася 19 років тому, насправді романтичний зв’язок між ними існує вже понад 35 років. А разом офіційно вони з’явилися на публіці у січні 1999 року.

Колишній королівський дворецький, Грант Харролд, прокоментував:

«Не можу повірити, що цього року виповниться 19 років! Я був там, у церкві, того дня. Вони обов’язково відзначать дату. Але влаштовувати вечірки не в їхніх правилах. Зазвичай вони проводять цей день удвох та конфіденційно».

Удвох та конфіденційно

Удвох та конфіденційно

Кошмар за зачиненими дверима

Той самий Грант Харролд, розповів про те, як важко зараз доводиться монарху. На початку лютого 2024 року Букінгемський палац офіційно повідомив, що у Чарльза виявлено онкологічне захворювання. Сім’я та близькі підтримують короля протягом цього складного періоду.

Колишній королівський дворецький підкреслив, що Чарльз III дуже працездатний і йому важко сидіти без діла і чекати на одужання.

«Йому неприємно, що він не може так багато працювати. Я знаю, який він трудоголік. Я впевнений, що це для нього нестерпно», – сказав Грант.

Чарльзу важко сидіти без діла

Чарльзу важко сидіти без діла

Харролд також зазначив, що без Кейт Міддлтон і Чарльза III монархія працює тільки наполовину. Він додав, що для палацу це непростий період.

«Попри те, що у нас є всі інші члени королівської родини, це не те саме. Я можу уявити, який відбувається кошмар за зачиненими дверима для королівської родини як такої. Обличчя монархії на цей час не таке, яким має бути», – сказав Харролд.

Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *