Колишня Віа Гра про розрив із дружиною Меладзе: Усе почалося ще напередодні війни

Одна з останніх учасниць оригінального складу гурту “ВІА Гра”, яка виступала в колективі під псевдонімом Єва Бушміна, співачка Яна Швець (LAYAH), після початку повномасштабної війни разом з коханим переїхала на південь Франції. Повномасштабну війну вони також зустріли за кордоном – на відпочинку в Єгипті. Серед усіх ексучасниць відомого гурту продюсера Костянтина Меладзе, кар’єра Яни після “ВІА Гри” була менш гламурною.

Можливо це і стало причиною, що Швець втратила близьку подругу, яка була локомотивом гурту дев’ять років, до самого закриття. Йдеться про російську співачку Альбіну Джанабаєву. Після того, як влітку 2013-го з “ВІА Гри” пішла Санта Дімопулос, тоді ще Єва Бушміна та Джанабаєва залишились вдвох, а восени того ж року колектив розпустили та влаштували ТБ-шоу з набору нових дівчат.

В інтерв’ю українській блогерці Єві Коршик Яна зізналась – вони тривалий час дружили з Альбіною, яка є дружиною співака Валерія Меладзе. Але згодом їхні шляхи розійшлися. Що цікаво, інтерв’ю записували та робили промо російською мовою. За це українкам прилетіло від користувачів соцмереж. Втім по факту виходу відео, це вони не прокоментували. Повернемося до Джанабаєвої. Вона є хрещеною матір’ю єдиної доньки Яни, десятирічної Едіти.

“Зараз ми не спілкуємося. Скажемо так, це не відносини, це якісь чергові привітання зі святами. Але це ніяк не зв’язано з політичними подіями. Просто сталась ситуація ще давно, до війни (повномасштабної війни. – Ред.). Був якийсь конфлікт, який не зміг вирішитися, все затягнулось. Ми намагались налагодити відносини, але вони налагодилися в такому вигляді – просто привітання. Якщо наші відносини зжили себе тоді, то навіщо щось робити зараз? Це була прям моя найкраща подруга. І під час “ВІА Гри”, і після багато років ми були дуже близькі”.

Щодо Джанабаєвої, то вона з чоловіком, російським співаком Валерієм Меладзе живе в Москві. Під час повномасштабної війни їх бачили на відпочинку в Куршевелі (Франція) з кремлівськими політиками та їхніми родинами. Війну в Україні Джанабаєва не коментує.

Альбіна Джанабаєва та Валерій Меладзе

Альбіна Джанабаєва та Валерій Меладзе

Єва Коршик зауважила, що в профілі Яни є посилання на пікантний сайт OnlyFans. Веде сторінку співачка не сама, а разом з коханим. У підписі йдеться: “Ми Гриша і Яна, мистецьке поєднання скульптора і музиканта. На цій сторінці ви побачите чисте кохання, мистецтво насолоди та безмежну пристрасть”. Раніше в мережі ширилась інформація, що на відвертих фото та відео ексучасниця “ВІА Гри” заробляє. Але підписка на профіль безкоштовна, контенту не багато. І на те є причина.

Профіль Яни Швець та її обранця на OnlyFans

Профіль Яни Швець та її обранця на OnlyFans

“Ми хотіли зробити сторінку в OnlyFans, бо в нас дуже багато красивих відео, по типу тих, які ми публікуємо в Instagram. Але, якщо в тебе, наприклад, є частина сідниць, то таке відео забанять. Ми не можемо всі відео публікувати, хоча вони не вульгарні, а еротично-естетичного характеру”.

Втім, деякі відео зіркової пари все ж таки модератори Instagram пропускають. І навіть з частинами сідниць, як, наприклад, тут.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений LAYAH (@layahmusic)

“Робили сторінку на OnlyFans, нам допомагали хлопці, які в цьому розбираються. Але щось пішло не так. І ми поки не можемо її зробити, я не знаю чому. Складно пройти цю верифікацію для того, аби ми були вдвох… Раніше я в собі це не транслювала. Я хвилювалась, завжди боялась якогось осуду. Я завжди боялась, що мене викриють у чомусь. Що якась подруга колишньої дружини мого ексчоловіка розкаже їй, що ось вона опублікувала, вона подивиться, і ось це все, розумієш? Я жила в такій метушні, боялась бути тим, ким ти є насправді”, – підсумувала Яна.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *